EVENIMENTE

Pink Martini in Bucuresti

Săptămâna viitoare, Pink Martini pe scena Sălii Palatului

   La finalul săptămânii viitoare, duminică, pe 4 octombrie, trupa Pink Martini revine la București, la Sala Palatului, alături de China Forbes. Aproape 80% dintre locuri sunt vândute – sectoarele A, B, C, D și E sunt epuizate.

[youtube]https://youtu.be/iW9yRks_7XY[/youtube] 

    Anchorage și Kodiak (Alaska), București și Budapesta, Zabrze (Polonia) și Berlin: programul de toamnă al micuței orchestre Pink Martini ar putea fi visul devenit realitate al oricărui globe-trotterserios. După ce, în ultimii 20 de ani, au evoluat pe toate continentele globului, cu excepția Antarcticii, cei 12 fantastici – China Forbes (voce) / Thomas M. Lauderdale (pian) / Robert Taylor (trombon) / Dan Faehnle (chitară) / Phil Baker (bas) / Nicholas Crosa (vioară) / Timothy Nishimoto (voce și percuție) / Brian Lavern Davis (tobe și percuție) / Anthony Jones (tobe și percuție) / Antonis Andreou (trombon) / Pansy Chang ( violoncel ) – se întorc la București cu sufletul plin de arome exotice, și cu povești muzicale pe măsură. Pe 4 octombrie, membrii audienței vor fi purtați într-un ocol al Pământului în 90 de minute. Repertoriul trupei include melodii în mai mult de o duzină de limbi, printre care română, turcă, arabă, portugheză, greacă sau japoneză. Solista China Forbes mărturisește că lucrează întotdeauna cu vorbitori nativi pentru a respecta pronunția corectă a versurilor.

    Biletele rămase disponibile costă 120 lei, 145 lei sau 190 lei. Copiii cu vârste până la 5 ani inclusiv au acces gratuit. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *