LUMEA MARE

Gala Premium BWFR 2016

Gala Premium BWFR 2016

14 Ianuarie 2016   19:00                Willbrook Platinum Business & Convention Center

Un eveniment de gala premium pentru comunitatea de business romaneasca si expata (femei si barbati !)

De ziua fetei mele, BWFR – Business Women Forum Romania, ramane  unita pentru o cauza speciala – sprijinirea “Hospice Casa Sperantei” Unitatea speciala pentru femei ce sufera de cancer la san.

Despre noi  – BWFR este o organizatie non-profit creata de femei, operata de femei si dedicata dezvoltarii femeilor, sprijinului femeilor si networking în arena de afaceri.

    Business Women Forum Romania este o organizatie multinationala inaugurata si operata de femei din afaceri locale si straine in Romania. Activitatile  sunt realizate in limba engleza si romana pentru a expune femeie la toate tipurile de inspiratie , metodologii de afaceri si medii diferite pe care femeile din intreaga lume pot oferi. Ca un forum multinational, comunica cu forumuri similare la nivel local si peste tot în lume pentru a creste expunerea si a crea colaborari multinationale pentru a beneficia de expunere pe pietele externe.

sursa

  Au construit o familie de afaceri pentru femei, care sunt antreprenori in viata si suflet, propunandu-le posibilitatea de a se  inconjura cu femei ce gandesc ca noi, care inteleg ce dorim si ce avem nevoie, astfel incat sa ne putem ajuta sa inflorim. BWFR Sunt dedicati sprijinirii femeilor din orice functie de conducere , femeile care sunt antreprenori, proprietari de afaceri, lideri de ONG-uri, manageri de corporatii, precum si orice femei ambitioase care doresc sa isi creasca activitatea de afaceri, sa se promoveze, sa mareasca reteaua si progresul luand inspiratie de la alte întreprinderi si femei de succes din toate tipurile de domenii. Sunt ceea ce caut si eu!

Gala Premium BWFR 2016? Ce vrem?

   Usurarea drumului femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar. HOSPICE Casa Sperantei este singura organizatie din tara care ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa acestora.

Ce ne dorim?

   Sprijinirea unei organizatii de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima si cea mai mare unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

hospice

Cum?

Sa ne imbracam frumos si sa incepem anul 2016 cu sarbatoare! Ne intalnim, socializam, si sprijinim o initiativa extraordinara! 

BILETE AICI.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *