Blue Air face bilantul anului 2015

Blue Air a transportat 2 milioane de pasageri in 2015!

     Pentru prima oara in istoria companiei, Blue Air transporta peste 2 milioane de pasageri in acelasi an calendaristic. Daca in anul 2013, an in care Blue Air a fost preluata de catre Blue Air Airline Management Solutions, s-au inregistrat doar 1,3 milioane de pasageri, 2015 reprezinta un real succes si atesta fidelitatea pasagerilor fata de serviciile companiei noastre.

    Intr-o ceremonie desfasurata la Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni, pasagerul cu numarul 2 000 000 care calatorea pe ruta interna Bucuresti – Iasi a primit o diploma de onoare, impreuna cu un voucher ce-i asigura un numar nelimitat de calatorii in reteaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016.

Pasagerul numarul 2 milioane

    Multumim cu aceasta ocazie pasagerilor nostri pentru increderea acordata si ii asiguram ca pentru noi aceste rezultate reprezinta motorul care ne determina sa imbunatatim constant calitatea serviciilor, sa asiguram punctualitatea, regularitatea si diversitatea zborurilor, pentru a oferi un produs care sa ne diferentieze semnificativ in piata transportului aerian international.

 • Astfel, pasagerii pot decide usor in a ne prefera la alegerea serviciilor.
  Rute Blue Air:
  – din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
  – din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)
  – din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool
  – din Constanta: Atena, Milano (Bergamo), Larnaca (via Atena)
  – din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma
  – din Larnaca: Atena, Salonic, Londra
  – din Sibiu: Koln, Stuttgart
  – din Torino (Caselle): Atena, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?