EVENIMENTE

Gala „România Ești TU”, Palatul Parlamentului: distincții pentru românii care au făcut „ceva”

Palatul Parlamentului va găzdui evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii oamenilor valoroși din țara noastră. Printre invitații speciali se numără antreprenori cunoscuți, reprezentanți ai sectorului de investiții și turism, precum și personalități marcante din diverse domenii.

Scopul acestui eveniment este de a celebra realizările și contribuțiile acestor oameni valoroși la dezvoltarea țării noastre și de a le oferi oportunitatea de a fi recunoscuți pentru munca lor. Premiile vor fi acordate în mai multe categorii, inclusiv antreprenoriat, investiții, turism și altele, și vor fi prezentate de oaspeți speciali și personalități publice.

În plus, vor fi acordate diplome pentru merite și rezultate deosebite sau pentru implicare, și de asemenea, vor fi oferite 6 trofee „PRISPA” pentru cei mai buni din fiecare categorie. 

“Suntem onorați să găzduim acest eveniment și să recunoaștem munca și realizările acestor oameni valoroși. Sperăm că acest eveniment va inspira și va motiva alți oameni să facă același lucru pentru țara noastră. România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.
Proiectul Gala #România ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni.
Ne îndreptăm de această dată atenția către oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale și investiții care ne-au adus cu un pas mai în aproape de consolidarea proiectului de țară, numit România.
Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri. Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.


Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate. Personalități deosebite vor întregi proiectul nostru, iar noi le vom descrie în detaliu întreaga lor activitate.”, a declarat organizatorul evenimentului TatianaTuță.   

Evenimentul va fi transmis pe diferite canale de televiziune naționale și va fi disponibil și în fluxuri online pentru a fi vizionat de către toți cei care doresc să se alăture și să celebreze acești oameni valoroși.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.