EVENIMENTE

FOREVER YOUNG FESTIVAL

Cel mai tare festival pentru tinerii din 1990

Forever young festival la Romexpo

FOREVER YOUNG FESTIVAL,aduce la București, în perioada 21-23 IUNIE 2019, nume de legendă ale muzicii mondiale! Tu ce amintiri ai pe muzica asta?
  • Au confirmat deja participarea:

LAS KETCHUP, C. C. CATCH, SAMANTHA FOX, CORONA, SNAP!,  FUN FACTORY,  ACE OF BASE,  ICE MC,  MILLI  VANILLI,  BACCARA,  ARABESQUE,  MR. PRESIDENT, CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT, LA BOUCHE,  MAXX, LIAN ROSS, PATTY RYAN, MAGIC AFFAIR

…și mai vin și alții! Inclusiv unele nume care nu au ajuns niciodată in Romania. 

Am avut, ca multi dintre voi care ne citiți, perioada de tinerețe nebuna in anii ’90. Muzica de atunci pe casete sau benzi trecea de la bairam la bairam și aveam formații preferate cum și cei de astăzi au. Dacă atunci, cineva ne-ar fi chemat la un asemenea eveniment ar fi fost peste puterea noastră de înțelegere. Nu am fi știut probabil cum sa reacționam, dacă cei mai buni dintre cei mai buni ar fi venit in București. Fără zecile de canale de muzica de astăzi, fără MTV, citeam revistele de muzica și ne bucuram când prindeam câte un videoclip cu cei din topuri. Acum, chiar dacă e mai târziu vom avea festivalul visurilor noastre. Si ce de amintiri. Câte cupluri s-au făcut și desfăcut pe muzica asta…va amintiți?

 

Va dam o veste superba!

Fanii muzicii anilor ’80 – ’90 vor fi răsfățați în această vară, când, timp de 3 zile, la București, în cadrul FOREVER YOUNG Festival, primul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro, vor cânta și vor dansa live, alături de peste 30 de mari nume internaționale ale genului. Mie-mi plăcea SNAP si ICE MC, ei îi plăcea CC Catch ( și mie, recunosc…) cu siguranța și voi aveați trupe sau artiști pe lista de preferați. O sa-i vedem și o sa-i ascultam pe toți!

Între 21 și 23 IUNIE 2019, in complexul ROMEXPO (parcarea C) vor evolua nume care au făcut istorie în muzica disco, pop sau rap, încântând cu evoluțiile lor generații de fani la nivel mondial.

 

Îi așteptăm cu drag la București pe iubitorii muzicii retro,dar mereu la modă, pentru trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii și dansului anilor’80 – ’90. Suntem deciși să începem plini de energie și bucurie vacanța verii 2019, așa cum vă promiteam încă din toamna anului trecut, când am lansat oficial evenimentul. Suntem convinși că line up-ul absolut exploziv al zilelor de Festival, precum și celelalte surprize, pentru toate vârstele, pe care vi le pregătim, vă vor transforma vara într-una de excepție. Îi așteptăm, în egală măsură, și pe cei tineri, să vină și să guste din această muzică specială, care stă de fapt la baza ritmurilor de succes de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Forever Young Festival 2019 este un loc de întâlnire, de distracție, de încântare pentru toată familia. Publicul va putea participa, înaintea concertelor zilnice, la o serie de activități amuzante, de vacanță, pentru toate vârstele, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici. Astfel, în parcarea C de la Romexpo, locul de desfășurare al evenimentului,vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică și dansuri specifice perioadei’80 – ’90 și multe alte momente antrenante pentru toată familia.

 

Știu ca anul acesta in Romania vin Metallica, Ed Sheeran, ca sunt festivalurile Untold, Neversea...acum mai nou s-a anunțat Uniqday in București...știu. Dar dacă ar fi sa aleg din toate unul singur asta ar fi. Forever young festival.

Cei interesați pot achiziționa bilete și abonamente la FOREVER YOUNG Festival 2019, prin intermediul Entertix.ro, iaBilet.ro, Eventim.ro Ticket.ro, in magazinele Flanco, precum și de pe site-ul evenimentului, foreveryoungfestival

Un eveniment organizat de: International Artist Management

Partener media: Magic FM

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *