De unde și când iți cumperi vacanta?

Pentru ca deja ne gândim la vacanta!

Nu s-au terminat sărbătorile de iarna și deja ne gândim unde plecam și de unde cumpăram bilete pentru locurile unde vrem sa plecam. Parca Asia de sud-est a devenit mai populara ca oricând dar și destinații gen America de sud sau Africa neagra prind. Dupa un an nebun in care s-a călătorit mai mult ca niciodată, speram ca 2019 va fi și mai bun. Avem deja experiențele noastre și știm unde vrem sa mergem exact.

Pretul vacantelor nu ne mai descurajează și știm cum sa profitam de ofertele de sezon. Cea mai buna oportunitate de a găsi vacanta dorita, ramane ca in fiecare an Targul de Turism al României.

ROMEXPO organizează, între 21 și 24 februarie 2019, ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului!

Destinații fascinante din România și străinătate se dezvăluie călătorilor, prin intermediul ofertelor prezentate la cel mai mare eveniment de turism din ţară.

Evenimentul devine pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea și desfășurarea întâlnirilor de afaceri, în scopul reînnoirii și fidelizării relațiilor existente cu parteneri noi sau tradiționali.

Agenții și tur-operatori vor întâmpina vizitatorii cu:TTR 2019

  • pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie (recreaționala, de afaceri, individuală, de grup, excursie sau sejur);
  • discount-uri considerabile aplicate pachetelor de călătorie către destinații exotice, fie cele frecventate des de români, fie unele mai putin promovate și cunoscute de public;
  • gadget-uri și accesorii utile, unice, moderne și adaptabile, în funcție de tipul și scopul călătoriilor;
  • oferte și evenimente de promovare a diferitelor destinații romanești, montane sau de pe litoralul Mării Negre, precum și a agroturismului românesc;
  • asigurări de călătorie și alte servicii complementare: transport, bilete de călătorie etc.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara și toamna, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Naționala a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și în parteneriat cu:

Organizației Patronale a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural  (ANTREC).

Astfel ca, dacă iți dorești o vacanta pe plaja in Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria sau poate pe o insula exotica, dacă vrei un sejur la munte sau poate un city break, dacă vrei o oferta speciala pentru destinația te de suflet sau cea dorita…nu trebuie decât sa mergi la Târgul de Turism al României și ai toate șansele sa pleci de acolo cu biletele in buzunar!

Mai multe informații despre eveniment pe: www.targuldeturism.ro

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?