OFERTE SPECIALE

Revelion la Palatul Stirbey

Noaptea dintre ani la Palatul Stirbey

Daca am intrat in 2018, într-un oraș absolut nebun in aceea noapte, in Bruxelles, unde am avut o multitudine de aventuri, am ales sa trecem in 2019 într-un mod mult mai liniștit și mai elegant.

Știam de  Domeniul Stirbey de la Summer Well, festivalul ce a devenit deja traditional vara. Un amestec de muzica, chill out și petrecere,o multime de oameni ce petrec frumos într-un loc ce se schimba totuși radical când evenimentul se sfârșește. Domeniul Stirbey din Buftea, este una dintre cele mai frumoase locații din apropierea Bucureștiului. Un loc oarecum ascuns, cu multa verdeața, clădiri superbe și îngrijite ce și-a recăpătat strălucirea din zilele când Regina Maria calarea pe aleile sale.

Am decis sa petrecem noaptea dintre ani alături de oameni eleganți și discreți, într-un loc special. Cele trei petreceri de Revelion de la Domeniul Stirbey ne-a oferit aceasta posibilitate. Intre petrecerea din Palatul Stirbey, cea din Pavilionul Nadeja și cea din Grand Ballroom Regina Maria, am decis sa ne oprim la cel din urma. Daca in prima locație, sunt doar 80-100 de locuri, in cea de-a doua majoritatea sunt tineri, cel de-al treilea oferă un mix prin număr și invitați. Aproape 500 de persoane au fost prezente la una dintre cele mai frumoase petreceri de Revelion din ultimii ani.

Noaptea dintre ani, o petrecere continua!

Stiti care sunt cele mai importante ingrediente pentru o petrecere reusita? Oricare ar fi ea si mai ales de Revelion. Ordinea este aleatorie in functie de fiecare.

  • Mancare buna
  • Băutura buna
  • Muzica buna
  • Locație buna

Apoi vin toate celelalte. Am avut norocul sa le avem pe toate și am profitat cat de mult am putut de fiecare in parte. In atmosfera aceea destinsa și distinsa am savurat și preparatele și muzica și atmosfera. Ne-am bucurat pentru o noapte…

_____________________________________________________________________________________________________________

  • De mâncarea deosebita a lui Chef Antonio Passarelli cu antreuri inedite, Bourguignon de vită, Filè de Halibut, Mușchiuleț de porc cu porcini și trufe/Antricot de vită brasat in vin Barolo plus evidentul nelipsit tort Mousse de ciocolată neagră cu vișine
  • De  băuturile fine alcoolice și non alcoolice servite la mese de ospătari cu mănuși albe.

bauturi fine

  • De muzica buna oferita de Popas Band, MC Antonio Dos Santos  care împreuna cu  DJ-ul  a ridicat dansatorii de la mese și de muzica populara nelipsita la petrecerile romanești.
  • De locația speciala oferita de Domeniul Stirbey prin Grand Ballroom Regina Maria.

 

_____________________________________________________________________________________________________________

Am intrat in 2019 in atmosfera aristocrata a României frumoase. Cu zâmbete și toalete elegante, cu papion și vals. Cu șampanie fina și discuții șoptite despre lucruri importante.

Fiecare lucru la acest revelion a fost minuțios pregătit, oamenii se distrau și cred ca nu era pentru multi dintre ei primul an când erau acolo in ultima zi din an. Cred ca multi dintre ei erau clienți mai vechi, fie ca au fost la un eveniment in trecut, o nunta, un botez si sunt sigura ca s-au îndrăgostit de acest loc special și au ales ca și noaptea dintre ani sa o petreacă tot aici alături de familie și de prieteni.

Am făcut revelionul in multe saloane pana acum și de fiecare îmi amintesc cu drag. De revelionul petrecut la Domeniul Stirbey îmi voi aminti ca de o seara selecta, petrecuta cu oameni frumoși, de clipele dintre ani când am ieșit sa închinam o cupa de șampanie pe frumosul domeniu unde mi-am lăsat imaginația sa zboare gândindu-ma ca ma aflu in locul unde cei din familia Stirbei au petrecut multe clipe frumoase la fel ca noi.

Ma gândesc ca urmează un an nou bun, foarte bun, cu multa prosperitate, multe vise împlinite și dacă am început anul într-un loc atât de special, sunt sigura ca îl vom continua in aceeași nota, eleganta, alături de oameni care merita sa facă parte din viata noastră.  Cu siguranța anul acesta ne vom întoarce la domeniul Stirbey și pentru alte evenimente, pentru a vizita capela si palatul pe îndelete, pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase locuri de pe lângă București.

Va recomandam și vouă, cititorilor noștri, sa faceți o vizita acolo anul acesta și dacă aveți vreun eveniment important in perioada următoare și cautați o locație speciala, sa puneți pe lista și domeniul Stirbey. Daca sunteți norocoși și prindeți un loc liber pentru evenimentul vostru sunt sigura ca va rămâne un eveniment remarcabil in amintirea tuturor invitaților voștri.

Noblețe, discreție și rafinament….

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *