LUMEA MARE

Curse Flixbus spre Spania

Curse autocar Flixbus spre Spania

Daca ti-e teama de zborul cu avionul sau daca vrei sa il eviti aceasta perioada, aglomerata pentru aeroporturi, ai o alternativa pentru cursele spre Spania. Flixbus impreuna cu Tabita Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de transport intern și internațional de persoane din România, va ofera o alternativa de transport accesibila spre Spania.

Am mers cu Flixbus peste tot in Europa ba chiar si in America si niciodata nu am fost dezamagiti. Asa ca-i recomandam cu caldura.

flixbus

Pasagerii vor avea la dispoziție curse spre 70 de orașe din Spania printre care Barcelona, Madrid, San Sebastian, Vigo sau Valencia. Peste 120 de orașe din România vor fi conectate cu Spania prin intermediul autocarului.

 Prin parteneriatul cu Tabita Tour, FlixBus va comercializa bilete de autocar prin intermediul platformei sale și își va diversifica oferta din România cu plecări în peste 70 de destinații din Spania precum Barcelona, Madrid, San Sebastian, Bilbao, Vigo sau Malaga. Compania din Bistrița este unul dintre transportatorii locali consacrați pe segmentul de servicii de transport internațional spre Spania. Pasagerii români vor avea la dispoziție curse directe cu plecare din peste 120 de localități din România. Printre orașele deservite se numără orașe mari precum București, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu sau Craiova, dar și multe localități mici, în care nevoia de mobilitate și conectare este foarte importantă cum ar fi Simeria, Luduș, Salonta, Adjud sau Cernavodă.
În România 36,7% dintre orașe au mai puțin de 10.000 de locuitori, iar 35,1% au între10.000 și 25.000 de locuitori, potrivit celor mai recente date furnizate de Institutul Național de Statistică. Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii. La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori.
Autocarele Tabita Tour vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători. Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Tabita Tour.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.