Croaziera unica in paradisul Deltei Dunarii

Croaziera in Romania

   Stiu ca stiti, ca sunt croazierele din Mediterana, Marea Nordului sau daca esti foarte norocos din apele calde ale oceanului. Dar stiti ca exista croaziera si in paradisul Deltei? La noi acasa in Romania. Croaziera despre care vreau sa va povestesc, este unica, in paradisul Deltei Dunarii-Bucures­ti–Fete­sti–Sfantu Gheorghe–Sulina–Marea Neagra–Tulcea–Vilkowo–Izmail–Fete­sti–Bucures­ticroaziera-delta-dunarii

    MS Dnieper Princess 3*+  a fost complet renovata in anul 2003 si dispune de capacitati de cazare pentru 260 pasageri. Toate cabinele sunt exterioare, distribuite pe 4 punti. Cabinele dispun de baie proprie, aer conditionat, sistem de incalzire si sistem de sonorizare. Toate cabinele (in afara de cele de pe puntea inferioara) dispun de balcon. Nava dispune si de doua restaurante panoramice, lounge, salon, bar, receptie, magazin, coafor, spalatorie si de o punte superioara cu sezlonguri si zona de relaxare. Acest vapor este un vapor de nefumatori, iar fumatul este permis exclusiv in spatiile exterioare de pe puntea superioara.

  Karpaten Turism te invita sa descoperi Delta Dunarii intr-un mod deosebit!

Ziua 1. Bucuresti – Fetesti

   In jurul pranzului plecam cu autocarul din Bucuresti catre portul Fetesti, unde ajungem dupa aprox. 2 ore. Acolo ne asteapta vasul MS Dniepr Princess. La ora 20:00 se ridica ancora si plecam spre Delta Dunarii si Marea Neagra.

Ziua 2. Sfantu Gheorghe

  Ne continuam drumul pe Dunare prin Delta catre Sfantu Gheorghe si Marea Neagra unde sosim la aprox. ora 15:00. Dupa amiaza puteti face o excursie optionala pe canalele inguste ale deltei cu barci pescaresti. Dupa incheierea excursiei se pleaca mai departe cu MS Dniepr Princess la aprox. ora 18:00.

cabina

Ziua 3. Sfantu Gheorghe – Mila 35 – Sulina

  Sosim la Mila 35 dimineata devreme si puteti face o excursie optionala cu hidrobuse moderne pe canalele laturalnice ale deltei si mai departe pe canalul Sulina catre Km 0, locul unde se varsa Dunarea in Marea Neagra. In Sulina aveti posibilitatea de a petrece timp la plaja sau pentru o plimbare prin aceasta minunata zona in care puteti vizita si vechiul far sau catedrala.

Ziua 4. Sulina – Tulcea

   Dimineata aveti timp liber in Sulina, pe care il puteti folosi pentru plaja sau plimbari in zona. Plecam la ora 11.00 catre Tulcea unde ajungem dupa-amiaza. De aici se poate face o excursie optionala care include vizitarea muzeului Deltei Dunarii, precum si o plimbare cu catamaranele pe lacul Saun. Seara are loc o cina festiva pe nava Dniepr Princess.

Ziua 5. Tulcea – Vilkowoharta

   Plecam dimineata cu nava Dniepr Princess din Tulcea catre Delta Dunarii din Ucraina, unde ajungem la aprox. ora 13:00 in Vilkowo. Se va organiza o excursie optionala cu tur al orasului, numit si “Venetia Deltei Dunarii” si o excursie cu hidrobusele pana la malul Marii Negre, un loc plin de liniste si de o frumusete rara.

Ziua 6. Vilkowo – Izmail

    Plecam dimineata din Vilkowo si ajungem in jurul orei 14:00 in Izmail. Aici se poate face o excursie optionala ce include un tur de oras, precum si o vizita la catedrala Pokrovski. Plecam mai departe la ora 20:00.

Ziua 7. Izmail – Fete­sti

    Sosim dupa pranz in Fetesti de unde se poate face o excursie optionala catre Constanta si Mamaia. In Constanta se face un tur de oras cu vizitarea Muzeului National de Arheologie si Istorie, dupa care avem timp liber aprox. 2 ore pentru plaja in statiunea Mamaia. Ajungem inapoi la vas in jurul orei 20:00.

Ziua 8. Fetes­ti – Bucure­sti

Dimineata dupa micul dejun ne debarcam de pe nava Dniepr Pricess si plecam cu autocarele spre Bucuresti, unde se va  ajunge dupa aprox. 2 ore.

TARIFE SI DATE DE PLECARE 2015

Date de plecareLoc in cabina dubla puntea principal(max 2 adulti)Copil 2-11.99ani(puntea inferioara)Al treilea adult(puntea inferioara)Cabina single
MAI : 09, 16, 23, 30IUNIE : 06, 13, 20,  27IULIE : 04, 11, 18, 25AUGUST : 01, 08, 15, 22, 29SEPTEMBRIE : 05, 12360gratuit180648

Servicii incluse in pachet:

 • – Croaziera de 7 nopti pe nava Dniepr Princess 3+
  – Cazare in cabina dubla pe puntea principala
  – Ghid insotitor, vorbitor de limba romana
  – Pensiune completa (mic dejun,pranz si cina, fara bauturi)
  – Toate taxele portuare
  – Transfer Bucuresti – Fetesti – Bucuresti

Pachetul nu include:

 • Pachet excursii optionale(7excursii) – 99euro/persoana(optional, se achita la inscriere) sau separat 1 excursie optionala 20euro/persoana(optional, se achita la inscriere)
 • Copii beneficiaza de 50% reducere la excursiile optionale
 • Asigurarea medicala si asigurare storno
 • Orice alte servicii sau excursii care nu sunt mentionate la servicii incluse

In cazul a 2 adulti si 2 copii sub 12 ani, acomodarea este posibila in cabina pe puntea inferioara (fara balcon, cu hublou), unde al doilea copil va achita 50% din tariful de adult.

Important !

    Pentru imbarcarea pe nava este nevoie de un document de identitate valabil (pasaport sau carte de identitate), pentru toti pasagerii – inclusiv copii. Nu se accepta imbarcarea pe baza certificatului le nastere. De asemenea, in cazul in care copilul nu este insotit de ambii parinti se solicita obligatoriu o procura notariala. Pentru aceasta excursie cetatenii romani nu au nevoie de viza, in schimb este nevoie de un pasaport valabil minim 3 luni. In cazul in care nu dispuneti de un pasaport valabil, nu o sa puteti lua parte la excursiile optionale de pe teritoriul Ucrainiei. Plata la bordul navei se va face in euro si se poate achita numerar cu cardul(Visa/Mastercard). Tot ce se va consuma la bord va fi taxat pe cabina si se va achita la sfarsitul croazierei. Turistii pot lasa la sfarsitul croazierei un tips.

CONDITII DE REZERVARE

 • CONDITII DE PLATA:
  • La inscriere se achita un avans minim de 50% din valoarea totala a pachetului
  • Diferenta de 50% se achita cu cel putin 21 de zile inainte de data inceperii excursiei
 • CONDITII DE ANULARE:
  • 30% penalizare pentru anularea cu pana la 40 de zile inainte de plecare
  • 50% penalizare pentru anularea cu 39 – 20 zile inainte de plecare
  • 100% penalizare pentru anularea cu 19 – 0 zile inainte de plecare sau no show

DOCUMENTE DE CALATORIE

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.
 • Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
 • Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 • Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 • Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?