International Travel Conference ROMANIA

International Travel Conference ROMANIA

by Cristina Patrascu

Numai maine nu-i poimaine!

    O cunoasteti pe Cristina Patrascu ? Tipa aceea incomoda, ce are obiceiul sa spuna adevarul verde in fata…O stiti sigur! Ei bine, are un proiect minunat. Romania, prin fel de fel de Nutzici si ministri de turism, ce au stat pe scaun de la trei la sase luni a incercat sa se promoveze in lume. Mai bine sau mai rau… Au pierdut din vedere un lucruposterul oficial al evenimentelor elementar si extrem de simplu. Traim intr-o lume unde o frunza la televizor se vede in cel mai bun caz seara dar internetul este la purtator oriunde mergi. Nu am vazut nici o campanie pana acum, in care sa fie implicati bloggeri de travel din strainatate carora sa li se prezinte Romania si acestia sa scrie despre tara noastra. Or fi fost si nu le-am vazut eu… Ceea ce vrea sa faca Cristina este un alt fel de incoming! Am auzit numai de la romani “Romania e frumoasa, pacat ca e locuita” WRONG! E locuita de oameni minunati si nu trebuie decat sa-i gasim si sa-i aratam alaturi de locurile minunate in care traiesc. Un exemplu aveti aici si sunt sigur ca si Cristina o sa le prezinte celor care o sa participe la acest proiect romani care ne fac mandri!

#LoveRomania suna bine? Este hastagul oficial al proiectului si va invit sa il urmariti in social media.O sa duduie!

    Totusi, despre ce vorbim? In perioada 30 Mai – 13 Iunie sunt trei evenimente diferite dar care se completeaza unul pe celalalt. Nu as vrea sa le pun in ordinea importantei pe care consider eu ca le are, de aceea o sa le descriu in ordine cronologica.

Primul eveniment ( da bine, recunosc – e cel mai important dupa parerea mea )

7 Nopti de Tur in Romania, pentru aproximativ 50 de jurnalisti, bloggeri, pasionati de travel si calatorii, straini.

   Cred ca este un lucru senzational. Blogurile de travel din strainatate, au un impact in on line cum putini isi imagineaza, sunt formatori de opinii si creaza trenduri pentru destinatii. O asemenea calatorie pentru ei, in care sa li se arate ceea ce Romania are de oferit ca destinatie turistica nu poate dacat sa-i faca sa se indragosteasca de tara noastra si sa le permita sa isi scrie impresiile traite pe viu. Cu greu imi imaginez  50 de persoane din strainatate, bloggeri de travel adunati sa scrie despre o tara. Fata asta a reusit. Nice work!

 2 iunie 2015 va a avea loc la Casino Sinaia o Conferinta cu tema: “ Romania’s Perfect 

(numai cei acreditati vor participa), urmat de un cocktail. Asteptam cu interes detaliile.

13 IUNIE, in Breaza, la baza de agrement cunoscuta iubitorilor de golf, intinsa pe 24 de ha, vorbesc desigur de “Lac de Verde” , cea mai civilizata, mai mare si mai buna Conferinta Internationala de Turism intituala ROMANIA.

     La aceasta conferinta, se asteapta 300 de oaspeti,  disponibile fiind 100 de locuri pe care le puteti obtine prin  inscriere  pe site. Nu trebuie decat sa transmiteti un mesaj in formularul de contact al site-ului cu Subiectul “ROMANIA”. Nu exista taxa de participare, insa invitatii trebuie sa lucreze in turism sau sa fie pasionati de turism. Cine o sa vorbeasca?

  • Anda Baciu – Secretar General Apdt Prahova,
  • Adela Dadu – Fondator Transylvania Guide Sibiu
  • Diana Slav – Fondator  Constanta Free Tour / Constanta La Pas
  • Toader Păun  – Europa FM

Va asteptam la cel mai interesant proiect din aceasta primavara.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?