Clujul zboara cu Blue Air – vezi rutele noi la Orarul de Vara 2021

Clujul zboara cu BLUE AIR: 15 rute noi in Orarul de Vara 2021

 

Blue Air va introduce 15 rute noi in Orarul de Vara 2021 care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​ Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preturile pornesc de la 15,99 euro/ segment, taxe si o schimbare gratuita a datelor de calatorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfasoara campania Clujul Zboara cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile catre si dinspre Cluj Napoca, catre toate noile destinatii incluse in Orarul de Vara. Pentru a marca Ziua Internationala a Femeii, campania include astazi activari in mai multe locatii surpriza din Cluj Napoca, unde toate doamnele si domnisoarele care se vor intalni cu echipajele de mesageri ai primaverii in uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriza, impreuna cu  promocodul care ofera un discount de 10% pentru toate rezervarile efectuate pe websiteul companiei.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business.

 

 

 

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe preturi accesibile si pe cele mai bune servicii din segmentul ultra-low-cost, precum si pe unicitatea rețelei sale de rute directe și de conexiune. Reteaua Blue Air include destinatiile cele mai atractive pentru profilul pietelor in care isi desfasoara operatiunile, si zboruri pe aeroporturi principale si centrale, asigurand astfel pasagerilor sai cele mai bune solutii de conectivitate si un grad sporit de confort al calatoriei.

Despre Blue Air:

 

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.