Clinica Eliade de Medicina Integrativa

Clinica Eliade, certificată de DEKRA drept o locație medicală de maximă siguranță în contextul pandemiei

 

Clinica Eliade de Medicină Integrativă a obținut, ca urmare a unui audit complex, calificativul maxim, acreditat DEKRA, prin care este atestată ca fiind o locație medicală de maximă încredere, ce a implementat standarde stricte de sănătate și siguranță sanitară  împotriva răspândirii COVID-19, conforme cu standardele sanitare internaționale ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Ce reprezintă certificarea DEKRA? Organizația germană DEKRA este una dintre cele mai importante companii de auditare din lume, activând în domeniul siguranței de peste 90 de ani, în mai mult de 60 de țări. Compania DEKRA oferă servicii calificate și independente de expertiză în domeniul siguranței, împotriva răspândirii COVID-19.

În urma unui control întreprins de DEKRA, Clinicii Eliade i-a fost acordat calificativul A+, ce confirmă implementarea cu succes a tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 pe întregul spațiu de desfășurare al activității Clinicii. Această certificare confirmă, de asemenea, o bună comunicare și aplicare a măsurilor de prevenție, atât la nivelul angajaților, cât și al pacienților.

Sănătatea și siguranța echipei noastre și a pacienților noștri a fost dintotdeauna și rămâne în continuare prioritară pentru noi. De aceea, pe lângă măsurile de siguranță și sănătate recomandate de Organizația Mondială a Sănătății, pe care le respectăm și implementăm zilnic încă dinaintea apariției pandemiei de COVID-19, în clinica noastă au fost integrate suplimentar măsuri complexe de siguranță sanitară necesare în contextul pandemic. Protocolul de Dezinfectare al Clinicii include, adițional față de măsurile uzuale și cele impuse de contextul pandemic, și echipamente de dezinfecție care asigură securitatea sanitară a tuturor spațiilor și suprafețelor, până la cea mai mică zonă.

 Abordăm siguranța sanitară prin trei metode speciale, mai exact prin intermediul Generatoarelor de Ozon, renumite în eficiența împotriva virusurilor, fungilor, bacteriilor și mucegaiurilor, la care am adăugat, pentru suprafețele foarte mici, și Lămpi de mână portabile cu Ultraviolete, ce înlătură până la 99% din virusuri și bacterii, precum și Nebulizatorul cu Peroxidul de Hidrogen,  o tehnologie nouă de înaltă eficiență,  folosită în străinătate în sălile de operații.” declară Cristina Timiș, Fondator și CEO Clinica Eliade.

Despre Clinica Eliade

Clinica Eliade promovează medicina integrativă, ce se caracterizează prin îmbinarea armonioasă a practicilor, tratamentelor și a terapiilor moderne cu principiile milenare. Astfel, se poate defini drept o abordare holistică a medicinei care se adresează tuturor dimensiunilor ființei noastre: fizică – emoțională – mentală – energetică , în mod personalizat și cauzal, ținând cont de unicitatea ființei noastre și luând în considerare întregul stil de viață, cu toate elementele ce îl descriu: relațiile inter și intraumane, profilul emoțional, tiparele de gândire, de comunicare, de răspuns emoțional, dar și tiparele de nutriție, de mişcare, de somn, sau mediul de lucru și de viață.

Medicii și Terapeuƫii Clinicii sunt plurispecializați și pregătiți în mod holistic pentru a-i oferi pacientului o călătorie complexă și personalizată spre sănătate și frumusețe, prin îndrumarea unor adevărați profesioniști. Acest suflu nou al medicinei alternative aduce în atenția publicului, prin rezultatele spectaculoase pe care le înregistrează în abordarea terapeutică, prin împletirea armonioasă a metodelor de evaluare, diagnosticare și tratament moderne cu cele din medicina alternativă, o nouă paradigmă medicală.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.