CONCURSURI

Castigatoarea sejurului la Andy Hotels din Predeal

Am aflat castigatoarea concursului!

Am aflat castigatoarea concursului organizat de calatoriaperfecta.ro si Andy Hotels din Predeal. Pe parcursul a 10  zile, am avut surpriza placuta sa vedem cat de multi ati reactionat la acest concurs. Premiul este unul deosebit si merita atentia voastra.

andy-hotels

 

Sa petreci ziua nationala a Romaniei la munte.

Au intrat aproape 150 de persoane in concurs, chiar daca nu a fost un concurs simplu si am vazut comentarii foarte inspirate si interesante. Ofertele celor de la Andy Hotels pentru Craciun si Revelion, alaturi de oferta de care va beneficia castigatoarea, cea de 1 Decembrie, sunt interesante si am vazut ca v-au trezit interesul.

Pentru toti cei care v-ati inscris in concurs oferta de 10% reducere ramane valabila daca spuneti ca veniti din partea noastra.

Si acum castigatoarea!

winner

Ne bucuram sa anuntam ca la Andy Hotels din Predeal, de 1 Decembrie va merge…

 ELy ElyzZa

Felicitari castigatoarei si tuturor celor care au participat.

De asemenea va dezvaluim un secret. Foarte curand urmeaza un nou concurs in care premiul este asemanator asa ca nu plecati prea departe

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *