CONCURSURI

Câștiga o vacanta la Phoenicia Holiday Resort

Concurs nou! Câștiga o vacanta!

     Unde te duci anul asta la mare?  Hai sa câștigi o vacanta! Împreuna cu Phoenicia Holiday Resort, probabil cel mai bun resort all inclusive  de pe litoralul românesc, am  hotărât să organizăm încă un concurs în care să se pună la bătaie două nopți de cazare cu mic dejun inclus la hotelul de mai sus. Perioadele in care va puteti solicita premiul, in cazul in care castigati, sunt in luna Iunie sau in luna Septembrie. Vestea si mai buna este ca un copil pana in 10 ani este acceptat cu dumneavoastra! O mini vacanta in care sa te relaxezi si sa beneficiezi de conditiile minunate oferite in cadrul resortului. O mini vacanta in care sa iti incarci bateriile si pe care sa nu o uiti curand! Concursul se adresează în exclusivitate celor care nu au mai fost oaspeții resortului.

resort

Ce trebuie sa faci?

1. Intră in pagina de facebook a resortului, caută o poză care să îți placa, dă-i like si share pe pagina ta de facebook.

2. Scrie un comentariu aici in comentariile articolului “particip” și lasă-ne si un link să vedem poza care ți-a plăcut și  la care ai dat share.

3. Abonează-te la newsletterul calatoriaperfecta.ro si da like la pagina de facebook  calatoriaperfecta 

     Concursul, vă spuneam, va avea drept premiu doua nopți de cazare cu mic dejun inclus, într-o perioadă disponibilă ( o să stabiliți cu cei de la hotel când mergeți, în cazul în care câștigați ), se desfășoară intre 20 mai și 7 iunie ora 24.00, câștigătorul urmând a fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului independent tragerilasorti.ro și anunțat pe site în data de 8 iunie. Se vor verifica înscrierile deci vă rog sa fiți atenți, ar fi păcat să nu îndepliniți condițiile. Poate nu este cel mai usor concurs la care ati participat dar nu numai ca valoarea este mare ci si distractia o sa fie maxima!!

Tot ce trebuie sa știți despre Phoenicia Holiday Resort din Mamaia, găsiți aici. Vă invit doar sa participați! Merită fiecare clipă petrecută acolo!

Succes!

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

163 thoughts on “Câștiga o vacanta la Phoenicia Holiday Resort

Comments are closed.