CONCURSURI

Esti pasionat de munte?Concurs!

Drumetii montane!

        Dupa cum va anuntam  aici pe site acum cateva zile,  vom fi parteneri la un super festival dedicat celor pasionati de drumetiile la munte care va avea loc in perioada 1-3 August. Festivalul se numeste Drumetii montane si este deja la a 3 a editie, prima insa la care vom participa si noi cei de la calatoriaperfecta. Acest concurs pe care il organizam este pentru cei pasionati de genul asta de calatorii si care au la activ multe experiente de acest gen. Va lansam provocarea de a participa la acest festival  care va fi impartit pe mai  multe categorii, in functie de gradul de dificultate la care vreti sa participati. Asadar daca nu stiati de acest festival si sunteti dornici noi va ajutam sa infiintati o echipa cu persoane care se inscriu la CATEGORIA ELITE. Echipa trebuie sa fie formata din 3 persoane indiferent de sex insa trebuie sa fie bine pregatiti fizic. Ce activitati sunt in cadrul acestui concurs? Astea sunt:

Asteptam sa ne scrieti la ce activitati de acest gen ati mai participat si cum vi se pare regulamentul concursului pe care il gasiti aici. La finalul concursului sunt multe premii consistente, fiind multi sponsori in editia din acest an. Concursul nostru pentru selectarea echipei, va avea loc in perioada 4 iunie –  20 iunie iar la final vom forma echipe impreuna cu cei de la festivalul Drumetii montane.Poate participa oricine deoarece veti gasi cu siguranta categoria potrivita,astfel putem face mai multe echipe din partea siteului nostru calatoriaperfecta. Comentariile voastre si experienta in turismul montan o sa va garanteze locul in echipe.

       Paseste in tinutul povestilor fascinante  despre flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei inaripati, dinozauri pitici … savureaza tot ce te inconjoara si vei fi un castigator!  Urca pe Piatra Iorgovanului, locul de odihna al invingatorilor!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

2 thoughts on “Esti pasionat de munte?Concurs!

  • sunt mai multe categorii Vali, oricine poate participa…

  • eu n am experienta, cu rezistenta fizica nu ma laud (poate o posed, dar nu stiu unde o tin :)) dar de promovat promovez concursul. o drumetie mai la relanti as face si eu totusi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *