CONCURSURI

Câștigătoarea concursului Phoenicia Holiday Resort

Concursul a ajuns la final. Câștigatoarea este…

      Pe parcursul a aproape doua saptamani, v-am  invitat să participați la un concurs care a avut drept premiu un voucher de reducere de 50% la  Phoenicia Holiday Resort. Au participat 15 concurenti, fiecare descriind in felul său felul în care vede resortul. Am verificat conditiile de participare si cei care au participat au indeplinit conditiile cerute de concurs. phoenicia    A fost greu de ales un câstigător, multe dintre comentarii fiind foarte interesante. După o îndelungată dezbatere a celui mai interesant comentariu,  a fost ales câștigător cel aparținând doamnei Violeta Muntenescu! Copii vor fi fericiti pentru ca vor avea din nou ce sa povesteasca!

winnerFelicitari! O sa fiti contactata pe e-mailul cu care v-ati inscris  pentru detalii despre premiu.

     Multumim tuturor celor care au participat si va anuntam inca de pe acum despre un nou concurs. Deoarece acesta a avut un mare  succes, au fost multi concurenti si a fost greu de decis un castigator, Phoenicia Holiday Resort a hotarat sa va mai dea o sansa,  de data aceasta insa doar celor care nu ati mai fost oaspetii lor. Urmeaza un concurs in care se pune la bataie un weekend gratuit la probabil cel mai bun resort all inclusive din Romania. Fiti pe faza!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

One thought on “Câștigătoarea concursului Phoenicia Holiday Resort

  • FELICITARI dnei care a castigat calatoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *