Delphin Imperial – Antalya

Delphin Imperial Hotel – Antalya

Din lantul hotelier  Delphin Hotels, azi va prezentam Delphin Imperial

Situat in statiunea Kundu Lara, la doar cativa km de aeroportul din Antalya, hotelul Delphin Imperial se alatura celorlalte resorturi din statiune.

intrarea
arata ca un castel!

 

Un hotel foarte mare, situat pe plaja avand ca si concept renumitul all inclusive, a fost inaugurat in anul 2012 si ofera nenumarate posibilitati de odihna si distractie pentru orice categorie de vizitatori. Fiind relativ nou, arhitectura si dotarile sunt peste cele oferite de hoteluri tot cu 5 stele dar construite cu ceva mai mult timp in urma. Este situat pe plaja, nisipul este fin iar intrarea in mare destul de lina. 750 de camere ( este urias intr-adevar) stau la dispozitia celor care aleg sa isi petreaca o vacanta aici.

lobby
lobby
un candelabru urias
un candelabru urias

Camerele sunt luminoase si spatioase

hotel
frumos, nu-i asa?

8 restaurante, o patiserie si un SnakeMenu ofera o varietate incredibila de mancare.

Exista un centru SPA utilat cu cele mai noi inventii sau cu traditionala baie turceasca.

Piscinele sunt intinse pe spatii imenseantalya

antalyaEste unul dintre hotelurile pe care le-am vizitat in Antalya si in dreptul caruia am scris “putem veni si noi” deci…il recomand cu caldura.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?