A VII a editie International tattoo convention

International Tattoo Convention Bucharest 2016

In perioada 14-16 octombrie, in Bucuresti, la Crystal Balroom ( in spate la piata de flori Chirigiu ) se desfasoara International Tattoo Convention Bucharest 2016. Astfel Bucurestiul a reusit sa creeze o traditie in acest sens si a intrat in randul oraselor cosmopolite unde evenimentele de acest gen au o vechime mult mai mare.

dsc_0064

dsc_0056

A saptea editie a unui eveniment in Bucuresti, deja traditie cum spuneam, a reunit artisti din mai multe tari si Romania. Muzica, concursuri, bere, mincare, oameni frumosi, tatuaje, show-uri live erotice, demonstratii de indemanare, o organizare buna si o atmosfera placuta.

Tattoo azi inseamna emotie si mesaj transmis prin intermediul unui desen. Chimia care se naste intre artist si client. Te duci cu o idee in  minte, cu un anumit desen si ceea ce primesti iti depaseste asteptarile. Tattoo este astazi arta! 

In trei zile de eveniment, o multime de oameni au fost prezenti pentru a se tatua sau pentru a se informa despre un viitor tatuaj. Stiati ca la artistii buni lista de asteptare poate dura 6 luni? La Conventie au fost prezenti artisti din mai multe tari, care si-au prezentat portofoliul si au si lucrat in acelasi timp. Au venit din America, Argentina, Germania, Turcia, Bulgaria, Moldova si inca alte multe locuri pentru a lucra impreuna cu artistii romani. Am remarcat ca artistii din Romania nu sunt cu nimic mai prejos fata de artisti consacrati din alte parti ale lumii.

Au fost prezenti si invitati speciali. Colectori de tatuaje, de piercinguri si oameni celebri in aceasta industrie.

colectionar de tatuaje

record

Conventia a fost completata de spectacole de mai multe feluri. Astfel s-a decis Miss Tattoo 2016 si Diana este marea castigatoare. O tipa senzationala nu numai la infatisare si tatuaje ci si la personalitate! Cu un tattoo special pe mana, o poveste a unei crime – un mesaj special, a participat pentru prima data la un asemenea concurs pe care l-a si castigat.

miss-tattoo-2016

miss-tattoo

Tot in acest concurs a fost desemnata si Miss Popularitate.

[youtube]https://youtu.be/fs8IBHC_218[/youtube]

Cargo concerteaza astazi iar ieri alaturi de trupa The Silver Shine din Ungaria au fost cateva show-uri erotice speciale.

The Silver Shine

show erotic

show erotic

Tatuajul astazi a depasit vechile conceptii. A devenit nu doar o moda ci si un mod de a arata deschiderea si in acelasi timp apartenenta la un anumit grup social. Vremurile in care tatuajele erau niste desene fara mare insemnatate, facute doar pentru ca arata bine a trecut. Nu se mai poarta tatuaje pe care le au toti ci se cauta personalitatea si personalizarea. Artistii sunt provocati sa creeze desene plecand de la dorinta si ideea celui care se tatueaza, tot mai multi adolescenti dorindu-si un asemenea lucru si avand si curaj sa il faca.

O editie reusita! Ne vedem anul viitor!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?