CONCURSURI

Castiga o zi la SPA – Concurs

Castiga o invitatie de doua persoane pentru o zi de SPA sau wellness

Descopera Belaqva spa and wellness din cadrul Kronwell Hotel-Brasov

     V-am povestit aici, cu putin timp in urma de prietenii nostri din Brasov. Kronwell Hotel Brasov , unul dintre cele mai frumoase si moderne hoteluri de pe Valea Prahovei si din tara. Poti câștiga o invitatie pentru doua persoane la SPA  – BELAQVA Spa and Wellness din cadrul  Kronwell Hotel Brasov , dacă participi la acest concurs!

remarcabila nota!

   De ce sa participi?

    BELAQVA SPA AND WELLNESS este centrul SPA din hotel unde poți sa uiți de griji, împrumuturi, dead line-uri, frig și altele pentru câteva ore. E un SPA și ca orice SPA are piscina, jacuzzi separat cu scaunele alea super pe care te întinzi si te relaxezi, sauna uscata și umeda , dus scoțian , zona de relaxare dar cel mai interesant lucru, unic in Romania, este sala cu peretele roz  – din sare adusa din Himalaya. E un fel de minisalina. Pentru cei cu probleme respiratorii este recomandat!

PISCINA INTERIOARA

    Daca esti activ/a si vrei sa ai o zi in care sa te antrenezi poti sa renunti la SPA pentru centrul Active Wellness, acesta fiind cel mai avansat concept de lucru intr-o sala de sport din Romania. Benzile TRX, bicicletele care imita realitatea mersului dintr-un parc pe bicicleta –Real Ryder, aerobic, fitness&cardio, sala de forța, balet, sărituri si cele mai performante aparate sunt la dispoziția ta.

REAL RYDER

Condițiile sunt simple si usor de indeplinit asa cum v-am obisnuit. Sa vedem despre ce este vorba!

1. Like si share la pagina de facebook a Belaqva Spa and Welness . Lasa un link aici in articol ca sa putem verifica. Link de la pagina ta de facebook!

2. Intra pe site-ul oficial al Kronwell Hotel Braosv  si uita-te dupa ceva ce iti place. Spune-ne printr-un comentariu aici in concurs acel lucru.

3. Aboneaza-te la newsletter-ul calatoriaperfecta.ro   (pui adresa ta de e-mail in căsuța din dreapta cu “urmărește-ma” si dai subscribe/ in emailul pe care o sa il primesti dai ok)

    Concursul incepe de azi si dureaza pana in data de 06.03.2015 ora 24.00. Câștigătorul va fi anuntat in data de 07.03.2015 de către calatoriaperfecta.ro , fiind desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul tragerilasorti.ro. Concurentii vor fi verificati individual pentru a se stabili indeplinirea conditiilor de participare.

Bafta si inspiratie sa aveti!

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Dragii mei, cei care va doriti sa participati la concurs. Ca sa va putem valida participarea nu este suficient linkul de la facebook, trebuie sa ne lasati un comentariu aici despre hotel. Ceva ce ati vazut in site-ul hotelului. Intrati pe site, trageti cu ochiul la ce ofera viitoarele voastre gazde si spuneti-ne aici. Nu e nevoie sa fiti originali sau sa scrieti un roman…doar sa vedem ca ati intrat si ati vazut. Deasemenea trebuie sa va abonati la newsletter. Nu e greu. Succes!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

33 thoughts on “Castiga o zi la SPA – Concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *