Cine merge la munte?

Am aflat cine merge la munte!

Asa cum v-am spus deja, au fost niste zile extrem de complicate. Atunci cand se desfasoare Targul de Turism al Romaniei, toti cei care activeaza in turism intra intr-un vartej din care efectiv nu poti sa iesi. Oferte, oameni, afaceri… Din acest motiv am fost nevoiti sa amanam alegerea castigatorului la concursul nostru. Ne cerem scuze si noi si Hotel Bulevard din Predeal si va multumim pentru intelegere. Sunteti grozavi!

multumim

Sa revenim!

Poate cel mai frumos concurs de pana acum. Peste 150 de concurenti. Fiecare cu povestea lui. Din pacate nu toti au mers pana la capat indeplinind si conditiile de participare. Dar au fost destui care le-au indeplinit si a fost dificil pentru managementul de la Hotel Bulevard Predeal sa aleaga numarul 1. Fiecare poveste are farmecul ei si ne bucuram ca v-ati reamintit de inceputurile frumoase ale relatiilor voastre.

hotel-bulevard

Ce premiu a fost pus la bataie?

Un sejur romantic valabil de Duminica pana Vineri la Hotel Bulevard Predeal pentru doua persoane. O mini luna de miere pentru voi.

Sejurul cuprinde:Love Love Love...

  • mic dejun
  • 1 cutie de bomboane in camera
  • 2 masaje de relaxare/sejur
  • 1 Cina romantica inclusa
  • Acces gratuit la cromoterapie, salina, sauna, jacuzzi.

Cine a castigat?

castigatorul

Cu mentiunea ca toti aveti povesti frumoase, castigatorul premiului a fost desemnat ROBERT FLORIAN GHIOCA.

Felicitari!

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam in continuare sa ne vizitati. De asemenea Hotel Bulevard Predeal va sta la dispozitie cu oferte minunate de petrecere a unei vacante perfecte la munte!

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?