CONCURSURI

A inceput Spring SuperBlog 2021

Pe 1 martie a inceput Spring SuperBlog 2021

Primăvara aceasta, blogosfera pune rotițele în mișcare  în a 22-a ediție a competiției SuperBlog si inscrierile continua pentru editia Spring.

Pentru mulți bloggeri, începutul primăverii marchează (re)lansarea provocărilor SuperBlog – cea mai longevivă competiție de blogging din România, ajunsă la a 22-a ediție. Spring SuperBlog 2021 începe la 1 martie a.c., iar înscrierile continuă pe toată durata competiției. Peste 60 de bloggeri au răspuns deja afirmativ la îndemnul Pune-ți rotițele în mișcare!”. Pentru concurenți și jurii deopotrivă, urmează șase săptămâni pline de adrenalină.

Ediția Spring SuperBlog 2021 se desfășoară între 1 martie – 18 aprilie a.c. și le propune participanților probe de blogging pe diverse teme: de la electrocasnice și produse pentru casă sau amenajarea locuinței, cosmetice și produse de înfrumusețare, materiale de construcții și hale metalice, articole de îmbrăcăminte, cărți pentru copii, soluții de economisire prin cumpărături, servicii turistice etc.

Spring SuperBlog 2021

Dincolo de note și clasament, în jurul competiției s-a format, în timp, o comunitate numeroasă și activă, care se extinde la fiecare ediție cu superbloggeri din toată țara și din diaspora – pasionați de scris și dornici să învețe lucruri noi, să se afirme, să se autodepășească, să câștige premii, colaborări și noi prieteni, să experimenteze un adevărat maraton blogosferic, cu adrenalina termenelor și emoțiile participării. La finalul competiției, concurenții, sponsorii și partenerii socializează și se distrează împreună la Gala de premiere SuperBlog.

Competiția se adresează tuturor persoanelor majore care dețin un blog în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Acum, regulamentul permite concurenților să participe cu mai multe bloguri, aceștia având astfel posibilitatea să adapteze temele articolelor la nișa specifică blogurilor.

Lansată în anul 2008, competiția SuperBlog a cumulat, în cele 21 de ediții de până acum, circa 3000 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și aproape 40.000 de articole scrise. Proiectul facilitează parteneriate între blogosferă și mediul de afaceri, cu beneficii pentru ambele părți: pe de-o parte, invită bloggerii să-și demonstreze creativitatea pe diverse teme, propuse chiar de sponsorii competiției; astfel, se familiarizează cu cerințe stricte și termene-limită, ies din zona de confort, își antrenează condeiul și au prilejul să se afirme ca potențiali influenceri. De cealaltă parte, brandurile au oportunitatea de a se promova într-un context inedit, identifică noi talente și potențiali colaboratori, susținând astfel dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei. În urma jurizării articolelor, câștigătorii sunt recompensați cu premii în bani, produse sau servicii.

Spring SuperBlog 2021

Mai multe informații despre competiție, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe www.super-blog.eu

  • Sponsorii competiției Spring SuperBlog 2021 sunt: Alma Parchet, CashClub, Dajar, eVernisaj, Farmacia La Preț Mic, Farmec, FRANKE, Frisomat, Hotel Opal, Kärcher, Librarul cu papion, LitoralulRomanesc.ro, Negociat.ro, PiscineIeftine.ro, Vindem-Ieftin.ro.
  • Parteneri media: Artvisiona, Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Connect, Fashion8, Gentlemen Market, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, MTH Digital, PRwave, Sag Media Communications, Social Media In Culise, toateBlogurile.ro, TVR2, Zile și Nopți.
  • Bloguri partenere: calatoriaperfecta.ro, casutaoliviei.ro, casutaunuimelc.99xp.ro, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, extravita.ro, inimadincuvinte.com, maiperomaneste.wordpress.com, manuelcheta.podbean.com, moneywatch.ro, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, tssecrets.com, voiqu.com.
  • Organizator: SwissPlan.biz.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.