Transfer de viata cu Ryan Reynolds

Ryan Reynolds sfidează moartea în ,,Self/less: Transfer de viaţă”

    După ce a demonstrat lumii întregi că poate interpreta orice partitură, Ryan Reynolds cunoaşte nemurirea prin intermediul rolului său din filmul Self/Less: Transfer de viaţă, care va avea premiera în cinematografele din România pe 7 august, fiind distribuit de Freeman Entertainment.download  Cu Ryan Reynold, Ben Kingsley şi Matthew Goode în rolurile principale, Self/Less: Transfer de viaţă prezintă un subiect care dintotdeauna a fascinat omenirea şi pune un pret pe efectele secundare ale nemuririi.

   Cu o cariera în actorie începută la doar 13 ani, Ryan Reynolds consideră că subiectul filmului este unul dintre motivele care i-au influenţat decizia de a accepta rolul din Self/Less: Transfer de viaţă: „Cred că fiecare iubitor de film este atras atunci când o dorinţă devine o parte cheie a unui film. Prelungirea vieţii, înşelarea morţii – dacă şi acolo unde resursele necesare există, un astfel de gen de ştiinţă nu pare foarte departe. Îmi place să joc personaje care au în faţă alegeri morale, iar personajul Damian este foarte interesant, pentru că are o anume flexibilitate morală. Publicul se va întreba dacă ar putea face aşa ceva. Self/less: Transfer de viaţă te provoacă”.

    În regia lui Tarsem Singh (The Cell, The Fall, Immortals), povestea filmului Self/less: Transfer de viaţă îl aduce în prim plan pe multimilionarul om de afaceri Damian Hale care a fost foarte mult timp în centrul universului, folosindu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea. Damian îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă,  departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol.

Din 7 august, Ryan Reynolds şi Ben Kingsley se luptă cu efectele secundare ale nemuririi contra cost în Self/less: Transfer de viata

Un film pe care cred ca il asteapta multi si este cu siguranta o poveste interesanta. Un film  care va va captiva de la inceput pana la sfarsit, avand o distributie excelenta.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?