Revelion 2019 la Palatul Stirbey
Domeniul si Palatul Stirbey
O istorie de aproape 170 de ani la cativa pasi de Bucuresti te asteapta sa o descoperi. Unul dintre Domnitorii Tarii Romanesti, , de la jumatatea secolului al-XIX-lea, Barbu Dimitrie Stirbei, ne-a lasat mostenire un loc minunat ce a fost readus la adevarata valoare a sa astazi. Un domeniu ce vine in intampinarea oaspetilor sai cu drag si cu lucruri si locuri deosebite.
Situat in Buftea, la mica distanta de Bucuresti, Palatul Stirbey are o istorie uriasa in spatele sau. De la zilele constructiei sale in anii 1850, zile cand Romania nu exista ca stat, a trecut prin toate etapele istoriei noastre, fiind parte din ea. Daca in Primul Razboi Mondial, cea mai iubita regina a Romaniei – Regina Maria – si-a gasit refugiu aici, a avut parte si de comunism o lunga perioada fiind casa de oaspeti a lui Nicu Ceausescu. Romania a trecut prin multe bune si prin multe rele, Domeniul Stirbey fiind insa mereu in locul sau.
Astazi, la Palatul Stirbey vremurile bune din trecut s-au reintors!
Domeniul a renascut, mai infloritor si mai bine intretinut ca niciodata sau poate doar ca in vremurile cand Regina Maria se plimba pe aleile sale. O multime de evenimente se desfasoara in fiecare an aici, profitand de linistea zonei, de lac, de facilitatile prezente si de apropierea de Bucuresti.Esti asteptat sa te bucuri de facilitatile domeniului si sa traiesti pentru o zi, o seara sau o noapte de Revelion, atmosfera aristocrata a Romaniei frumoase.
Revelion 2019 la Palatul Stirbey
Poti trece in anul 2019, in unul dintre ele trei saloane de la Palatul Stirbey, unde se organizeaza petrecerea de Revelion. O noapte de poveste in saloanele elegante ale Domeniului. Poti prinde ultimele locuri daca te grabesti pentru una dintre cele mai frumoase petreceri de Revelion organizate in acest an! 3 petreceri de vis, in cele 3 saloane deschise in noaptea de Revelion.
- Palatul Stirbey,
- Printesa Nadeja,
- Grand Ballroom Regina Maria
Petrecerile aduc pe langa atmosfera de poveste si un meniu international pe masura cu 5 feluri de mancare si open bar. Chef Antonio Passarelli o sa va aduca pe mesele de sarbatoare delicatese ca in marile restaurante ale lumii. Un meniu festiv ce satisface gusturile oricaruie pretentios.
Meniuri saloane Domeniul Stirbey
Meniu Ballroom Printesa Nadeja si Palatul Stirbey
Gustare rece : Carpaccio de ton afumat cu sos de aperol/Blini, cremă de branză și gravlax de somon/Coșulet de orez cu creveti, salată și fructe/Cremă de branză de capră pe canape de mămăligă și crocant de parmezan/Terina de foie gras, chutney de mere și sos de zmeura/Quiche lorraine cu legume/ Roast beef, rosii cherry si rucola.
Gustare caldă: Bourguignon de vită servit pe pat de tagliatelle cu ou
Pește: Filè de tilapia asezonat cu mirodenii, servit cu cremă de mazăre și legume sotate
Fel principal: Muschiuleţ de porc cu porcini și trufe/Antricot de vită brasat in vin Barolo/Piurè de dovleac și caviar de legume colorate
Tort: Ciocolată, vanilie și sos de zmeură
Pachet băuturi : Pepsi/Mirinda/7UP/Apa tonica/Apa minerala/Prigat/Cafea espresso/selectie ceai
Vin open bar: Cramele Sahateni – Gama NOMAD – alb/rose/rosu
Bauturi spirtoase open bar: Whisky/Burbon – FOUR ROSES/Irish & Scotch – JAMESON, BALLANTINE’S/* Premium Vodka & Gin – ABSOLUT, BEEFEATER/Premium Tequila & Cuban Rum – OLMECA GOLD, HAVANA CLUB ANEJO 3YO/Vermouth & Bitter – DUBONNET ROUGE, APEROL, RAMAZZOTTI AMARO
Long drinks – Cuba Libre/aperol Spritz/ vodka mere/portocale / whisky cola/ gin tonic
Bere – Heineken/Ciuc/Ciuc Radler/Ciuc non alcool
Meniu Grand Ballroom Regina Maria
Gustare rece: Carpaccio de ton afumat cu sos de aperol/Blini, cremă de branză și gravlax de somon/Coșuleţ de orez cu creveţi, pastrav afumat și fructe
Mont Blanc de branză de capră pe canape de mămăliga și crocant de parmezan/Terina de foie gras, chutney de mere și sos de zmeura/Quiche lorraine in crusta de foietaj cu hribi si trufe/Bresaola de vită, sos de lime si rucola in cosulet de parmezan
Gustare caldă: “Ravioli” umpluţi cu raţă și sos usor de branză Roquefort
Pește: Filè de Halibut cu crustă de alune de pădure și fistic si mirodenii, pe pat de cremă de linte,/baby broccoli și sos “verde”
Fel principal: Muschiuleţ de porc cu porcini și trufe/Antricot de vită brasat in vin Barolo/Piurè de dovleac și caviar de legume colorate
Tort: Mousse de ciocolată neagră cu vișine, sarlotă de caramel cu alune și glazură toffee-caramel
Pachet băuturi : Pepsi/Mirinda/7UP/Apa tonica/Apa minerala/Prigat/Cafea espresso/selectie ceai
Vin open bar: Cramele Sahateni – Gama NOMAD – alb/rose/rosu
Bauturi spirtoase open bar: Whisky/Blended Scotch & Single Malt Scotch – CHIVAS REGAL 12 YO, THE GLENLIVET/Tennessee & Burbon – JACK DANIEL’S, FOUR ROSES/Irish & Scotch – JAMESON, BALLANTINE’S/Premium Vodka & Gin – ABSOLUT, BEEFEATER/Premium Tequila & Cuban Rum – OLMECA GOLD, HAVANA CLUB ANEJO 3YO/ Vermouth & Bitter – DUBONNET ROUGE, APEROL, RAMAZZOTTI AMARO
Long drinks – Cuba Libre/aperol Spritz/ vodka mere/portocale / whisky cola/ gin tonic
Bere – Heineken/Ciuc/Ciuc Radler/Ciuc non alcool
Ca o scurta descriere a saloanelor, va putem spune ca Grand Ballroom REGINA MARIA are o capacitate maxima de 600 de persoane si o suprafata de aproximativ 1.000 mp. Pavilionul Nadeja este amplasat in imediata apropiere a salii Regina Maria, are o capacitate maxima de 380 de persoane si o suprafata de 600 mp fiind un mix intre spatiul interior si ambientul natural. Palatul Stirbey este cea mai importanta cladire istorica a Domeniului, dezvoltandu-se pe patru niveluri: subsol, parter si doua etaje. Parcarea este inclusa pentru fiecare oaspete existand peste 400 de locuri de parcare.
Si pentru ca nici o petrecere nu ar fi o petrecere adevarata fara muzica si entertainment, vom gasi in toate cele trei saloane momente artistice sustinute de catre muzica live a celor de la Popas Band, entuziasmul unui MC cum este Antonio Dos Santos care vine cu trupa de dans, alaturi de muzica unui DJ profesonist.
Grabeste-te si rezerva locurile tale pentru ca locurile la Petrecerea de Revelion 2019 sunt pe cale sa se ocupe in totalitate. Vino la una dintre cele mai elegante petreceri de Revelion.
Rezervari la telefon
- 0758110942
- 0730073135
- 0758110948
Iar daca deja ti-ai rezervat Revelionul undeva, vrem sa va prezentam oferta Palatului Stirbey pentru anul 2019 in ceea ce priveste evenimentele de orice fel. Oferte ce vin in intampinarea celor care anul viitor vor organiza asemenea evenimente. Palatul Stirbey Buftea va pune la dispozitie 7 spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering propriu, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica precum si orice dotari sau servicii sunt necesare desfasurarii evenimentului dumneavoastra.
Locatiile au capacitate cuprinse intre 50 si 1500 persoane, in functie de tipul evenimentului si modul de amplasare, fiecare dintre acestea oferind facilitati proprii cum sunt: parcare, terasa si ponton, ventilatie climatizare, spatii depozitare, spatii verzigeneroase, etc
Capacitatile maxime in aranjament sitting:
- – Palatul Stirbey (100 persoane)
- – Sala Regina Maria (600 persoane)
- – PavilionulPrintul Stirbey (400 persoane)
- – PavilionulPrintesa Maria (180 persoane)
- – PavilionulPrintesaEcaterina (120 persoane)
- – PavilionulPrintesaNadeja (350 persoane)
- – Pavilionul Stirbey Voda (220 persoane)
Un meniu All inclusive si unul Ultra All inclusive vor satisface toate gusurile si necesitatile.
Asortiment antreuri ( 9 piese)-450g
- Quiche lorraine cu legume
- Rulada de pui cu spanac ,ardei si morcovi in mosaic
- Rulada soft cu castraveti murati si salam chorizo
- Rulada de cascaval cu struguri
- Rulada de spanac cu crema de branza
- Vol au vent cu crema de branza si marar
- Bavareza de gorgonzola.
- Bouquet de legume si crema de iaurt cu menta
- Frigarui de rosii cherry si mozzarella
Peste (1 preparat)-150/100g
- File de tilapia cu sos de butter lemon cu cappere
- Legume la abur (broccoli, conopidă, morcovi) 100 gr
- Orez basmati cu sofran 100 gr
Sarmalute de porc in foi de vita/ varza cu mamaliguta, costita ,ardei iute si smantana aprox
Fel principal (2 piese)-200g
- Muschi de porc inabusit in sos de vin rosu
- Piept de pui marinat in vin nobil alb si mirodenei
- Cartofi la cuptor cu ierburi 100 gr
- Salată asortată de vară 100 gr
Aperitiv
- Quiche lorraine cu legume
- Rulada de pui cu spanac ,ardei si morcovi in mosaic
- Bresaola umpluta cu crema de branza si hribi
- Rulada de cascaval cu struguri in mantia de susan
- Rulada de spanac cu crema de branza
- Vol au vent cu mix de legume si mirodenii
- Bavareza de gorgonzola cu caramel de otet balsamic
- Prosciutto cu melone
- Rulada de somon cu branza fina si chives 450g
Peste
- File de biban de mare in crusta de cartofisimirodenii cu sos de lamaie si patrunjel
- Legume la abur (broccoli, conopidă, morcovi)
- Orez basmati cu sofran
- 150/100g/100g
Sarmalute de porc in foi de vita/ varza cu mamaliguta, costita,ardei iute si smantana 250 gr/ 200 gr/ 50 gr
Fel principal
- Antricot de vita cu sos de hribi si trufe
- Piept de pui cu sos de gorgonzola
- Cartofi la cuptor cu ierburi
- Salată asortată de vară 200 gr/ 100 gr/ 100 gr