Castiga o noapte romantica la Vila Simonte din Poiana Brasov

Up date

Va multumim tuturor pentru increderea acordata in aceasta perioada atat noua cat si gazdelor de la Vila Simonte. Nu e usor pentru nimeni sa se gandeasca la vacante si totusi ati fost multi care v-ati incercat sansele. Asta inseamna ca nimic nu ne poate impiedica sa calatorim! Managementul de la Vila Simonte a decis, noi am verificat indeplinirea conditiilor si astfel castigator a fost desemnat Cristian Cezar Han. 

Felicitari Cezar. O sa te anuntam in privat detaliile cu privire la premiu. 

winner

 

Castiga o noapte la Vila Simonte din Poiana Brasov

Un nou concurs este organizat de calatoriaperfecta.ro si Simonte Poiana Brasov. Premiul consta intr-o noapte de cazare  in camera speciala cu jacuzzi, cu mic dejun inclus, pentru doua persoane  in orice zi din luna noiembrie, exceptie facand weekendul. Ziua se va stabili de comun acord cu managementul de la pensiune.

Ce ai zice de o escapadă romantică la Vila Simonte din Poiana Brasov?
Cea mai nouă cameră a frumoasei vile Simonte din Poiana Brasov, este pregătită  sa scrie un nou episod din povestea ta si a ei/a lui.  Jacuzzi-ul te așteaptă la relaxare, vederea superba de la fereastra ta si luxul pe care il ofera cei de aici va vor face sa va simtiti ca un VIP. Patul cu baldachin completeaza povestea voastra si ofera un loc perfect unde sa ii poti sopti persoanei iubite cuvinte frumoase, locul unde veti avea o experienta unica, totul fiind pregatit pentru voi.

Conditii de participare:

1.  Like la pagina de facebook Simonte Poiana Brasov
2.  Share public concursului pe pagina ta de facebook, unde sa dai tag persoanei cu care vrei sa mergi.

Lasa un comentariu aici  in care sa ne spui:

3.  Cum ai descrie locatia persoanei cu care iti doresti sa mergi acolo.

REGULAMENT CONCURS

 • Concursul incepe astazi  12.10.2020 si dureaza pana in data de 01.11.2020 ora 24.00.
 • Castigatorul desemnat este rugat sa faca si sa ne trimita  1-2 poze pentru ca proprietarul sa le  foloseasca ulterior pe pagina de facebook
 • Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
 • Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament si sa nu conteste modalitatea de extragere a castigatorului.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
 • Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament.
 • Participarea la concurs necesita un cont de facebook valabil si activ. 
 • Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.
 • Participarea de mai multe ori cu comentarii aduce dupa sine anularea tuturor comentariilor. Un cont de facebook – o participare.
 • Se va verifica in pagina dumneavoastra de facebook indeplinirea conditiilor. Postarile trebuie sa fie publice.
 • Premiul nu poate fi preschimbat in bani si revine persoanei care a fost taguita in comentariul postat pe facebook.
 • Castigatorul va fi desemnat de catre managementul locatiei pe baza comentariilor voastre si va fi validat dupa verificarea indeplinirii conditiilor de participare.
 • Castigatorul va fi anuntat cel tarziu in data de 02.11.2020 .
 • In cazul unor litigii aparute intre organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 
 • Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.
 • In cazul in care unul dintre concurenti aduce prejudicii firmei organizatoare prin comentarii sau postari online neconforme cu realitatea, firma organizatoare isi rezerva dreptul de a actiona in instanta pentru recuperarea prejudiciului creat.

Nu ne ramane decat sa va uram bafta si inspiratie.

*Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.