Iar castigatorul este…

Castigatorul a fost desemnat!

   Ce succes a avut acest concurs! Inteleg ca v-a placut tare mult… M-ati pus la munca! Au fost aproape 11.000 de vizitatori, 500 de like-uri si 240 de concurenti inscrisi! De data asta ati fost mult mai atenti si din cei 240 au reusit sa indeplineasca conditiile 191 de concurenti. Unora dintre voi le-a placut atat de mult incat s-au inscris de doua ori…

Ce premiu a fost?  Un weekend în prima jumatate a lunii Iulie ( 4/5 iulie sau 11/12 iulie ) pentru doua persoane si un copil pana in 14 ani, un weekend cu mic dejun inclus!

     Fiecare a fost inscris in concurs, in ordinea momentului in care a trimis comentariul si extragerea a fost facuta pe site-ul independent tragerilasorti.ro. Acest sistem, garanteaza neutralitatea oricarei extrageri, neexistand posibilitatea influentarii castigatorului. Gasiti extragerea aici.

CASTIGATORUL CONCURSULUI ESTE… click sa vezi 😉

Castigatoarea concursului este Lucia Clepce! 

Felicitari castigatoarei, multumim tuturor celor care au participat si va asteptam in continuare sa cititi calatoriaperfecta.ro. 

De asemenea Hotel Majestic din Jupiter, va asteapta pe toti sa petreceti un sejur la mare.

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?