Cu Wizz Air in Tenerife

Plecam cu Wizz Air in Tenerife!

Tenerife este acum o destinatie usor accesibila datorita noului zbor introdus de Wizz Air. Noi  de  astazi incercam experienta. Daca iti surade ideea iti aratam cum poti ajunge si tu in cea mai frumoasa insula a Atlanticului.

TENERIFE, ESTE PROPUNEREA WIZZ TOURS CA DESTINAŢIE EXOTICĂ DE VACANŢĂ ÎN SEZONUL RECE 2016-2017

tenerife

Tenerife este una dintre cele mai mari şi mai populare insule dintre Canare, din Oceanul Atlantic, şi poate fi locul potrivit pentru o lună de miere romantică, pentru familişti, dar şi pentru cei dornici să petreacă timp în cluburi. Totodată, nu îi dezamăgeşte nici pe amatorii de shopping, care vor găsi aici preţuri atractive, sau pe cei veniţi special pentru sporturi nautice sau scufundări. Insula poate fi numită un loc al contrastelor naturale, cu plaje spectaculoase, peisaje selenare stâncoase şi un deşert de nisip, toate dominate de vulcanul încă activ El Teide, înalt de 3.718 m, cu vârful acoperit de zăpadă unde se poate şi schia. La fel ca şi Dubaiul, considerat una dintre atracţiile exotice pe tot parcusul anului, şi Tenerife, prin clima şi aşezarea sa (Sahara se află la doar 100 de km depărtare, iar din acest motiv temperaturile nu scad sub 20 de grade, ploile sunt rare, iar apa oceanului caldă) devine una dintre destinaţiile preferate de turiştii de pretutindeni.

Oferta Wizz pentru Tenerife

Wizz Tours, platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion + hotel în reţeaua în continuă creştere Wizz Air, propune clienţilor săi din România, Tenerife, o nouă destinaţie exotică de vacanţă pentru sezonul de iarnă. Pachetele (zbor şi cazare) încep de la 2.300 de lei, 7 nopţi de cazare pentru două persoane, şi se pot rezerva rapid pe site-ul wizztours.com.

OFERTE DE PACHETE DE CĂLĂTORII – ZBOR + HOTEL:

 

Destinaţia Pachet (nr. zile) Tarife de la*
Malta7 zile599 RON
Cipru7 zile599 RON
Alicante (Costa Blanca)7 zile599 RON
Malaga (Costa del Sol)7 zile699 RON
Tel Aviv3 zile799 RON

Prețul pentru 1 persoană, cazarea și zborul cu toate taxele incluse, plus un bagaj de cabină mic (42 X 32 X 25 cm) pe persoană, în măsura disponibilităţii. Fiecare piesă de bagaj de cabină mare (56 X 45 X 25 cm) şi bagaj de cală pot fi subiectul unor taxe suplimentare.

Unele hoteluri pot percepe taxe suplimentare.

A.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?