Meantime noul brand de bere din Romania

Meantime completează portofoliul de beri de import al Ursus Breweries

Meantime este noul brand de bere craft care se adaugă portofoliului „Jurnalul unui Connaisseur”, de beri de import, al Ursus Breweries

Ursus Breweries își extinde gama de beri de import comunicate sub conceptul umbrelă de „Jurnalul unui Connaisseur” și aduce în premieră în România Meantime, o bere craft creată chiar în inima Angliei, care explorează gusturile și rețetele clasice englezești de bere.

„Jurnalul unui Connaisseur” este un concept ce urmărește, prin intermediul unui călător, poveștile berilor de import și experiența locală a țărilor din care acestea provin: Olanda, Turcia, Belgia și Anglia, iar

Meantime, lansată în trei variante – Meantime London Lager, Meantime London Pale Ale, Meantime Yakima Red –,  este al patrulea brand care completează acest portofoliu.

Meantime

După Olanda, Turcia și Belgia, Anglia a fost următoarea destinație în călătoria noastră de unde am selectat încă o specialitate de bere pentru portofoliul nostru de beri de import. Pasiunea și curiozitatea ne-au condus către fascinanta Londra, unde am cunoscut o bere craft autohtonă, cu un spirit liber. Meantime este o alegere excelentă oriunde te-ai afla în lume, care îți oferă experiența vibrantă și autentică a Londrei”, a declarat Bogdan Jianu, Brand Manager Ursus Breweries.

Special creată pentru cei care își doresc experiențe super-premium, varianta Meantime London Lager este o bere maturată, nepasteurizată, cu o aromă perfecționată în decursul a 20 de ani. Aceasta surprinde printr-un gust suprem, care îmbină într-o explozie de simțuri, aromele clasice ale malțului din partea de est a Angliei și hameiul din Kent.

Varianta Meantime London Pale Ale este o bere complexă, care combină hameiurile americane Centennial și American Cascade cu cel englezesc, pentru a oferi o experiență completă, cu arome de citrice și gust amărui. Aceasta este o bere craft ce creează o punte între tradiție și modernitate.

O bere specială, Meantime Yakima Red este creată pentru cei care preferă o altfel de bere în favoarea celei amărui. Produsă din alăturarea a cinci soiuri de hamei din Valea Yakima, Washington, Meantime Yakima Red este o bere spectaculoasă, de o culoare roșu rubiniu, care reține gustul amărui cu notele fructate provenite din tipurile de hamei.

Cele trei specialități ale brandului Meantime se alătură, în portofoliul „Jurnalul unui connaisseur”, brandurilor Efes (Turcia), Grolsch Weizen (Olanda) și St. Sfefanus (Belgia), completând călătoria prin diferitele culturi și arome ale lumii.

Provenită din Olanda, Grolsch Weizen este o bere de grâu premium, dedicată celor care apreciază aromele complexe. Premiată cu locul întâi la World Beer Awards în 2016, Grolsch Weizen îmbină spectaculos aroma bananelor, perelor și cuișoarelor cu note răcoritoare și o textură catifelată. Malțul de grâu și drojdia rămase în bere dau aspectul tulbure, completat de consistența fină a spumei. Originare din Turcia, Efes Pilsener și Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv și vesel al Mediteranei, precum și gustul mai puțin amărui dat de orez. Gustul proaspăt, parfumul îmbietor de malț și savoarea delicată a orezului fac din Efes Pilsener o bere ușor de băut, care te invită la degustat. Creată pentru cei în căutare de senzații noi, Efes Draft îmbină fermitatea malțului cu finețea orezului.

Meantime

O bere cu o istorie de peste 700 sute de ani, St. Stefanus este o bere autentică de abație dedicată celor care preferă berile aromate și cu un conținut mai mare de alcool. St. Stefanus surprinde printr-un gust diferit, deoarece aceasta evoluează în sticlă după îmbuteliere, printr-un proces de refermentare, de la un gust fructat la unul mai complex și aromat. St. Stefanus este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ștefan din Belgia și păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri.

Eu am fost la lansarea berii Meantime si vreau sa va spun ca o ador pe cea rosie, am gustat din cele 3 tipuri si pot sa va spun ca au un gust deosebit, daca o gasiti in magazine merita sa o luati sa o incercati. O bere speciala pentru oameni speciali.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?