OFERTE SPECIALE

Studiaza in strainatate cu Fides Travel

Studiaza o limba straina in strainatate.

Fides Travel te duce in…CEA MAI PROFITABILĂ VACANŢĂ!

Sincer, recunosc faptul ca nu stiam prea multe despre cum poti studia o limba straina in strainatate iar oferta Fides Travel m-a surprins.Recunosc insa si faptul ca mi se pare foarte interesant. Voi stiti ceva despre vacante de acest gen ? Ia priviti!

     Utilitatea sau mai bine zis necesitatea cunoaşterii a cel puţin unei limbi străine este deja un lucru care a devenit evident, mai ales în ultimii ani: ea este o condiţie obligatorie pentru obţinerea unui loc de muncă în străinătate, a unei burse, pentru continuarea studiilor în afară, este un atu important pentru angajare sau promovare oriunde în ţară şi e necesară chiar pentru navigarea eficientă pe internet şi pentru extinderea cercului de prieteni pe retelele de socializare.

 Fides Travel

      Întrebând care sunt greutăţile principale pe care un adult sau tânăr  le întâmpină pentru a-şi perfecționa sau a învăţa o limbă străină la standardele cerute de piaţă, am aflat că un impediment serios este timpul. Majoritatea celor care au nevoie de o asemenea perfecționare deja lucrează, mulţi au familie, astfel pot dedica  timp şi concentrare unei alte activităţi doar în  weekend sau în vacanţă. Lucrul acesta ne-a fost confirmat si de managerul agentiei Fides Travel care ne-a prezentat o alternativă mai mult decât interesantă: a combina studiul intensiv al unei limbi străine cu o agreabilă vacanţă în tara in care limba este vorbita. Societatea FIDES TRAVEL, parte din trustul FIDES,  ofera românilor această posibilitate, o şansa formidabilă de a invata sau perfecţiona o limba straina cu şi printre vorbitori nativi, de a lua parte la obiceiurile, stilul de viaţă si civilizaţia specifică fiecarei tari. După mai mulţi ani de experienţă în domeniu, FIDES  TRAVEL  a ajuns să colaboreze cu peste 50 de şcoli de prestigiu din străinătate, oferind mai mult de 100 de locaţii pe toate continentele (franceza în Franţa, engleza în marea Britanie, Malta, SUA, germana in Germania sau Austria,  japoneza în Japonia, spaniola in Spania si America Latina, italiana in Italia, rusa in Rusia, chineza in China, araba in Maroc etc.). Cursantii pot opta pentru cursuri intensive, limbaj general sau specializat (medical, juridic, de afaceri, didactic şi pedagogic etc.), cursuri de pregatire pentru obtinerea certificatelor internationale (IELTS, TOEFL, CAMBRIDGE, etc). Cazarea se poate face  la familii-gazdă (ceea ce înseamnă folosirea vie, directă şi necontenită a limbii respective pe toată durata sejurului), în rezidenta scolii respective, în apartamente sau hotel. Cursurile de limbă sunt completate de o serie de  activităţi culturale, sportive, de agrement şi socializare care integrează studiul într-o plăcută vacanţă. Cursurile-sejur sunt dedicate atât  adulţilor cât şi copiilor, iar activităţile de agrement sunt adaptate vârstei şi intereselor persoanelor din grupă. Serviciile oferite de Fides Travel nu se opresc aici: prin intermediul agentiei puteti achizitiona transportul cu avionul sau autocarul la cel mai bun tarif, bilete la spectacole, concerte, evenimente sportive din străinătate, transferurile sau inchirierea unei masini.

banner-fides-sigla-noua_02

     Cursurile de limbi străine în străinătate nu sunt doar modalitatea optimă de a atinge rezultatele lingvistice urmărite, ci şi cel mai placut mod de a petrece vacanţa şi cea mai sigură investiţie.

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

6 thoughts on “Studiaza in strainatate cu Fides Travel

  • pentru copii dar nu numai mirela…

  • nici nu iti imaginezi cat de adevarat e. primul meu gand a fost la fata sa o trimit.

  • O vacanta de genul asta e buna pentru cei care vor sa aplice la facultatile de afara. Sa stea in anul de dinainte de terminarea liceului acolo si sa dea examenele cred ca ar fi avantajos pentru copil.

  • Nu stiu daca neaparat pentru adulti dar pentru copii chiar e o vacanta foarte interesanta.

  • Ai perfecta dreptate. Ideea in sine mi se pare foarte frumoasa. Fides nu are doar cursuri de limbi straine ci te trimite direct la sursa. Nu-i rau deloc.

  • mie mi se pare o super idee. o limba straina se invata cel mai bine si usor la fata locului, printre vorbitorii nativi si fiind pus in fata situatiilor din tara respectiva.
    mi ar placea sa aiba parte si copilul meu de asa ceva.
    imi amintesc de astfel de tabere organizate de comunitatea greaca de la noi din oras pentru copiii celor de etnie greaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *