50% reducere pentru un sejur la Phoenicia Luxury

Oferta Paste Phoenicia Luxury – Discount 50%

Phoenicia Luxury, este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul romanesc, fiind un etalon al elegantei si al luxului, locul unde o mulțime de VIP-uri de la noi si nu numai își petrec vacanta. Arhitectura moderna, calitatea dotărilor si amplasamentul unic, fac din Hotelul Phoenicia Luxury gazda perfecta pentru petrecerea vacantei dumneavoastră. Hotelul dispune de 160 de spatii de cazare destinate atât pentru cupluri ce doresc sa aibă parte de liniște si relaxare intr-o atmosfera romantic, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de distracție si aventura, dar si pentru familiile cu copii de toate vârstele. Toate camerele au vedere laterala către mare si oferă un spațiu generos de cazare, camerele având suprafața de 45 mp, iar apartamentele 71 mp.

phoenicia luxury

O piscina infinity pool, un restaurant “Byblos” unde ești primit cu drag, acces la toate facilitățile resortului Phoenicia Holiday dar un loc mai retras unde intimitatea este pusa la loc de cinste. Daca tu poți merge oriunde in resort, cei care sunt cazați la Phoenicia Holiday nu au acces in anumite zone ( piscina, restaurant ) pentru a păstra intimitatea oaspeților de aici.

phoenicia luxury

Oferta de Paște este valabilă în perioada 28 aprilie – 3 mai 2021 pentru rezervările online.

✔️50% Discount pentru perioadele:

  •  28 mai – 11 iunie 2021: sejur de minimum 3 nopți, minim mic dejun;
  • 9 iulie – 22 iulie 2021: sejur de minimum 5 nopți, minim demipensiune.

Oferta valabila pentru toate unitățile de cazare.

Termeni și Condiții

✔️Plata se efectuează integral în 48 de ore de la confirmarea rezervării și este nerambursabilă 100%.
✔️Discount-ul se aplică la tariful de cazare.
✔️Oferta este valabilă  în limita pachetelor disponibile.
✔️Oferta nu se cumulează cu alte promoții active sau discount-uri suplimentare.
✔️Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți.

Phoenicia Luxury te invită să profiți de discount-uri eggscelente de 50%

Pentru informații și rezervări:

  • E-mail:  info@phoenicialuxury.ro
  • Telefon: *5050

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.