OFERTE SPECIALE

Revelion la Bansko!

Revelion la Bansko!

Petrece Revelionul într-un loc minunat. Bansko!

      Pentru că se apropie sărbatorile și deja au început căutarile pentru petrecerea acestora, vreau să vă ofer o posibilitate la îndemâna dumneavoastră. Bansko este cea mai apreciată stațiune montană din Bulgaria, numarul 1 în materie de schi, plină de oportunități de petrecere a timpului pe pârtii, în oraș, în apropiere – vizitând obiective turistice, în cluburi sau prin magazinele pline de tentații. Galeria de vacante, are în portofoliul de oferte un hotel cu o notă mare de la toți turistii care au trecut pe acolo!

Lion Bansko
Hotel Lion

  Hotel Lion din Bansko, cotat la 4* oferă oaspeților săi o experiență perfectă și posibilitatea petrecerii unei vacanțe minunate. 167 de camere spațioase, luminoase, curațenie zilnică,

Lion Bansko Dbl
Hotel Lion

saună, piscină încalzită în cadrul centrului SPA

Lion Bansko Pool
Lion Bansko Pool

sală de fitness, wireless free,  restaurantul ce servește bucătărie tradițională bulgărească și internațională, restaurantul cu specific – taverna, barul de noapte sau lobby barul iți oferă clipe de relaxare când nu ești pe pârtie. Fiind o stațiune unde sporturile de iarnă sunt centrul activității, zeci de km de pârtie, zeci de km de cablu fiind la dispozitia iubitorilor de ski sau snowboard firește ca hotelul, oferă facilitați deosebite pentru ei. Amplasarea sa, la numai 5 minute de pârtia de schi și de telegondolă, cât și serviciile oferite îl recomanda a fi una din variantele de luat in seamă pentru petrecerea unui weekend sau a unui sejur la schi în Bulgaria.

     Stațiunea va fi  împodobită pentru sărbatoari, cu luminițe și globuri în brazi, fiecare hotel va încerca să iasă în evidență prin decorațiunile proprii.  Din păcate pentru România se spune că…“dacă Bansko ar fi cu vreo 300 km mai aproape de București, ar da faliment Valea Prahovei!” !  Dacă ești pasionat de schi, vei fi încântat/ă de calitatea pârtiilor; daca ești ca mine, mai “casnică”, o sa fii incantat/ă de peisaj – totul alb, brazi acoperiți cu zăpadă pufoasă, un râușor curgând leneș pe langă una din pârtii, un cer incredibil de albastru și un soare care o să te bronzeze în miezul iernii, Pentru cî e liniște, pentru că prețurile sunt decente și nu o să întâlnești manelele sau mizeria sau sacii de plastic eterni din locurile cunoscute de pe la noi, Bansko este o opțiune demnă de luat in seamă!

P.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *