EVENIMENTE

Ziua lui Ștefan, la Arenele Romane

 Connect-R le pregătește fanilor săi un super SHOW, pe 9 iunie, chiar de ziua sa de naștere

Așa cum și-a obișnuit fanii, Connect-R își va sărbători și anul acesta ziua de naștere la Arenele Romane. Ca in ultimii patru ani! Artistul pregătește un super show, iar managerul său, Marius Chină, ne asigură că „spectacolul va fi unul incendiar!” Pe 9 iunie 2024, va avea loc mare petrecere de „Ziua lui Ștefan”! Acest eveniment unic crește de la an la an, deoarece organizatorii știu că lucrează cu un artist valoros și extrem de apreciat.

Connect-R-ziua-lui-stefan

Fără îndoială, Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi și extrem de ocupat și solicitat. În paralel cu participarea sa la cel mai popular show de transformări, „Te cunosc de undeva”, Connect-R are o agendă de concerte foarte încărcată. Cu toate acestea, el reușește să pregătească un show efervescent la Arenele Romane, chiar de ziua sa de naștere, pe 9 iunie, când va împlini frumoasa vârstă de 42 de ani.

Așa cum v-am obișnuit de ziua mea, 9 iunie, se tine, da? Vă invit la un super show alături de familia mea muzicală și bineînețeles, mulți colegi! Dacă țineți minte, în 2019, invitatul supriză a fost Florin Salam, anul trecut a fost Narcis de la Bărbulești iar anul  ăsta va fi… Dacă v-ați dat seama, lăsați-mi un comentariu, dacă nu, vă aștept pe 9 iunie, la Arenele Romane!”, a spus, entuziasmat, Connect-R.

Bilete disponibile pe iabilet.ro

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.