Salonul Auto Moto

SALONUL AUTO-MOTO, Piata Constitutiei, 20-24 aprilie

SALONUL AUTO-MOTO deschide oficial sezonul evenimentelor auto-moto din Romania, miercuri, 20 aprilie, in Piata Constitutiei!

Evenimentul cel mai asteptat de catre toti pasionatii de cai putere debuteaza pe 20 aprilie in Piata Constitutiei, incepand cu orele 12.00. Conferinta de presa va fi organizata incepand cu orele 10.00.

Pret de 5 zile, in perioada 20-24 aprilie, sunteti asteptati cu noutati si adrenalina non-stop.

Maratonul AUTO – MOTO din Piata Constitutiei incepe miercuri 20 aprilie cu prima zi, in care veti putea admira noutati expuse la Geneva, o multime de biciclete, trotinete, Segway, in special modele electrice de ultima generatie, oferte speciale de Pasti din partea Scolilor de Soferi auto-moto, asigurari, moticiclete si accesorii.

Maratonul continua joi, 21 aprilie, tot in Piata Constitutiei, cu oferte la toate exponatele prezente, atat din partea dealerilor, cat si importatorilor. Zilele de miercuri si joi sunt zilele cele mai potrivite sa veniti pentru a vedea noutatile.

salonul auto moto

Incepand de vineri, 22 aprilie, adrenalina se instaleaza in Piata Constitutiei, deoarece pe langa sesiuni Black Friday la accesorii, seara, incepand cu orele 22.00 traficul se inchide pe Bdul Libertatii si Bdul Unirii. Special pentru toti romanii – Salonul avand vizitatori din intreaga tara – va fi amenajata cea mai mare zona de Drift din istorie, cu piloti veniti inclusiv din Europa (Bulgaria, Ungaria si Italia).

In plus, aproape 200 de masini tunate – din Bucuresti si din toata tara – vor face spectacol de culoare si sunet, dar mai ales de cai putere pentru voi.

Motociclistii sunt asteptati cu ACCES GRATUIT pentru ei si pentru insotitor, zona special amenajata de socializare si concursuri, iar la 14.00 sunt invitati in PARADA MOTO Slowriders, detalii privind traseul in curand …

Retineti: TOTI VIZITATORII care vin la Salonul Auto-Moto in sambata, 23 aprilie, si duminica, 24 aprilie, primesc bonus din partea casei:

  • – mancaresalonul-auto-moto
  • – bere, sucuri
  • – expozitie tuning
  • – show non-stop de drift
  • – taxi drive cu Titi Aur
  • – transport gratuit din Piata Constitutiei oferit de Uber
  • – magneti foto cu hostessele SAM si muuuuuuuulte surprize, marca SAM 2016! 

20-24 aprilie EVENIMENTUL AUTO-MOTO AL ANULUI in Piata Constitutiei!

Se anunta o editie exceptionala cu multe surprize de la care nu puteti lipsi.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?