CONCURSURI

Am aflat cine merge la Vila Alpin*** din Straja

Iar la Vila Alpin*** din Straja mergeeeeee…

Ei, doar nu credeati ca o sa punem direct in titlu numele castigatorului!

Suntem siguri ca sunteti nerabdatori sa aflati cine a castigat weekend-ul la munte dar trebuie sa aveti un pic rabdare. Cateva randuri va desparte de raspuns…

Vrem sa va spunem ca aveti toti participantii transmise multumiri de catre Vila Alpin*** pentru interesul aratat si participarea la concurs. Au fost multe pareri si idei despre cum ar putea fi imbunatatit un sejur sau ce ar putea fi in plus la o oferta. Cu siguranta cei de la Vila Alpin*** o sa tina cont de unele dintre parerile dumneavoastra. De la activitatile pentru copii sau vanatoarea de oua rosii de Paste pana la o carne care sa inlocuiasca mielul. Ei stiu cel mai bine ce o sa aduca in plus. O sa si  gasiti lucrurile acestea in viitor in oferta lor.

And-the-winner-is

Dintre toate opiniile insa, s-a remarcat una. S-a cunoscut faptul ca a studiat si site-ul Vila Alpin*** si pagina de Facebook si ofertele lor.

  • un set de fotografii realizate cu ocazia sărbătorii de Paște din anul precedent/ anii precedenți
  • un mic iepuraș de pluș sau un iepuraș de ciocolată cadou în timpul sejurului sau la plecare;
  • posibilitatea de a închiria biciclete pentru plimbări prin apropierea vilei vara
  • o fotografie (de dimensiuni reduse, cu familia), aceasta putând fi personalizată cu numele/ logo-ul vilei.

Sunt doar cateva dintre ideile lui Simo Florina. Pentru ca DA, ea este marea castigatoare a concursului organizat de calatoriaperfecta.ro si Vila Alpin*** din Straja, constand intr-un weekend la munte.

FELICITARI!

Va multumim si noi pentru participare si va asteptam si mai departe la concursurile organizate de calatoriaperfecta.ro.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *