90’S DANCE XPLOSION

90’S DANCE XPLOSION LIVE, la București!

Artiștii care au definit muzica anilor ’90, NO MERCY, TURBO B( ex-SNAP!), HADDAWAY, LA BOUCHE și 3 SUD EST, în concert la ARENELE ROMANE

 Vin cei pe care i-am iubit cand eram tineri.

The Ultimate Party Experience –  6 mai 2017, Arenele Romane.

Pregătește-te să dai timpul înapoi și să retrăiești distracția din vremea anilor ’90, la aceeași intensitate maximă. Pe 6 mai 2017, de la ora 20:30, Arenele Romane din capitală vor găzdui unul dintre cele mai populare evenimente DANCE din Europa, concept menit să reediteze atmosfera incendiară a party-urilor memorabile din acea perioadă de glorie. ”90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, același party senzațional care adună, de la un an la altul, zeci de mii de spectatori din occident, ajunge și la București. Iubitorii de muzică dance din România de toate vârstele, dar mai cu seamă cei care au crescut cu această muzică, sunt invitați să testeze experiența celui mai impresionant maraton retro. Un test de rezistență cu 7 ore de megahit-uri, la startul căruia s-au aliniat cei mai reprezentativi artiști internaționali care au definit muzica anilor ’90.

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY și LA BOUCHE sunt ”concurenții” care vor urca pe scena Arenelor Romane și vor intra în cursa melodiilor No.1, cu recitaluri LIVE care te vor face să vibrezi, să cânți și să dansezi, ca în vremea primelor discoteci și a baieramurilor de la care puteai pleca doar în zori.

Muzica românească dance a înregistrat, de asemenea, o creștere uriașă în aceeași perioadă. Reprezentanții de top, baieții de la 3 SUD EST, nu vor lipsi de la experiența celui mai titrat eveniment muzical. Aceștia îi vor încânta pe toți cei prezenți cu refrene celebre și vor transforma zona liberă a locației, în ring de dans.

Cu volumul la maxim, adevărate explozii de lumini, lasere și proiecții video vor acoperi aria Arenelor Romane, iar invitații serii DJ KICKEN și DJ SANDY din Amsterdam, vor crește adrenalina cu cele mai bune remixuri, vor restiliza și vor întreține atmosfera celui mai cool party, pe ritmurile imprimate pe gramofonul sufletelor noastre.

Cu siguranță, fanii metal își vor aminti de Metallica, fanii hip-jop de Ice T sau Tupac, dar toți, toți ne vom aminti de acele petreceri fabuloase, de unde nu lipseau melodiile ce răsunau necontenit la posturile de radio, la posturile tv, în casetofoane și în mașini. Piese ca ”The Power”, ”Rythm is a Dancer”,”The Colour of Love” interpretate de trupa SNAP!, ”Where Do You Go”, ”When I Die” și ”Please Don’t Go” ale trupei No Mercy, sau ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams” și ”Where Do You Go” precum și  ”What is Love”, Rock my Heart”, ”Life” și ”Fly Away”, cântate de Haddaway, sunt doar câteva dintre surprizele care îi vor cuceri pe spectatorii nostalgici.

Show-ul ”90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, este un concept de succes unde amintirile încep să prindă curaj și să revină în actualitate.

Biletele au fost puse în vânzare la preț promoțional, aflându-se în perioada de PRESALE, până la data de 20 februarie 2017. Acestea sunt disponibile la două categorii de preț, după cum urmează:

Pret PRESALE

(20.01.2017 – 20.02.2017)

Pret intreg

 (incepand cu 21.02.017)

  
GOLDEN CIRCLE – 100 leiGOLDEN CIRCLE – 160 lei
ACCES GENERAL – 50 leiACCES GENERAL – 80 lei

Persoanele interesate își pot procura bilete în format electronic de pe www.iabilet.ro, sau în formă fizică de la Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, rețeaua de magazine Say – partener Orange și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Eveniment organizat de : PREMIUM BOOKING

Haideti  la super party 90 sa ne amintim de vremurile cu muzica buna, cand dansam pana nu mai simteam picioarele. Sper sa veniti intr un numar cat mai mare, cu gasca de atunci. Let s party!

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?