CONCURSURI

NUMELE ȘI POZA TA PE UN AVION!

Cum ar fi sa iti vezi numele si poza pe un avion?

RYANAIR MARCHEAZĂ UN RECORD DE FANI PE FACEBOOK

ULTIMA OCAZIE PENTRU A TE ÎNSCRIE LA “NUMELE ȘI POZA PE AVION! 

   Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a celebrat pe  20 August,  atingerea unui număr record de fani pe Facebook – 250.000 în doar 6 săptămâni, și le cere fanilor să grăbească înscrierea pentru concursul “30 de Nume, 30 de Avioane”, deoarece a mai rămas puțin până la închiderea acestuia. Pagina Facebook a Ryanair oferă în acest moment cele mai noi știri ce țin de rute și dezvoltare, concursuri și oferte extraordinare, serviciu clienți în timp real, alături de celalalte canale sociale Ryanair – Twitter, YouTube, Instagram, LingedIn și Google+.

   Cu ocazia aniversării celor 30 de ani, Ryanair a lansat concursul “30 de Nume, 30 de Avioane”, oferindu-le șansa pentru 30 de fani, ca poza și numele să le fie afișate pe unul din cele 30 de aeronave Ryanair. Înscrierea se poate face doar prin intermediul paginii Facebook a Ryanair unde fanii își pot încărca propria fotografie, iar după încriere au ocazia să descarce filmulețul video cu propriul avion Ryanair care le va purta chipul și numele. Concursul se va încheia Luni, 31 August, la ora 21.00.

Robin Kiely, Head of Communications la Ryanair, a spus:

“Suntem fericiți că am reușit să atragem un sfert de milion de urmăritori în șase săptămâni de când ne-am alăturat Facebook, în ziua în care am celebrat 30 de ani de la primul nostru zbor, și căutăm să oferim cât mai mult conținut, oferte și concursuri pentru fanii noștri. 30 de fani norocoși vor avea ocazia să-și vadă imaginea și numele imprimate pe unul din 30 de avioane Ryanair și, până în prezent, avem mii de înscrieri pentru concursul“30 de Nume, 30 de Avioane”. Încă mai e timp să vă înscrieți pentru concursul care se va încheia Luni, 31 August. Câștigătorii vor fi anunțați în Septembrie.”

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *