LUMEA MARE

Zbor24.ro, un concurent de temut pentru marii jucători de pe piață din România

Zbor24.ro, un concurent de temut pentru marii jucători de pe piață din România

Zbor24.ro este o platformă care oferă servicii de vânzări de bilete de avion la prețuri mici și  care îți poate planifica întreaga călătorie în cele mai mici detalii. Cofondatorii companiei, Victor Afteni și Ionel Gonța, au folosit drept bază brandul Zbor.md, care în Republica Moldova domină piața. De curând, au decis să treacă frontiera și să dezvolte și în România această platformă.

ZBOR24

Poate cea mai frumoasă încercare pentru o companie este să depășească frontierele țării unde s-a consacrat. Provocarea unei piețe noi vine cu obiceiuri și deprinderi noi ale consumatorilor, cu companii deja prezente care vor fi concurente și cu formarea unei echipe care să fie potrivită pentru noul target. Oamenii inspirați din Moldova, cei care au creat Zbor.md, au decis să exporte o companie similară și în România. O decizie care își dorește să creeze, în timp, un lider regional pe acest segment de rezervări de bilete. Ținand cont de succesul din Moldova este foarte posibil să reușească acest lucru și în România.

Zbor24 Moldova este, liderul in ceea ce priveste biletele de zbor achizitionate din Republica Moldova si detine undeva la 70% din piata. Cu toate acestea, nu e usor sa intri intr-o piata noua, mai ales una cum e cea din Romania, o piata matura, unde sunt jucatori mari si consacrati pe acest segment.

Ca sa reusesti, trebuie sa vii cu niste facilitati si idei noi, cu lucruri care sa te diferentieze si sa atragi clientii prin calitatea serviciilor si promptitudinea cu care reusesti sa le raspunzi solicitarilor. Iar echipa Zbor24, o echipa tanara ce cuprinde peste 50 de persoane, este formata din profesioniști cu experiență, care au fost instruiți în domeniu și care sunt pregătiți să ofere asistență fiecarui caz în parte. Fiecare parte din business este gandit sa te atraga in asa fel incat pe langa usurinta cu care navighezi in cautare de bilete de avion, sa primesti si anumite beneficii sau servicii rapide. O echipa formata din profesioniști cu experiență, care au fost instruiți în domeniu și care sunt pregătiți să ofere asistență fiecarui caz în parte. Aceștia adresează întrebările necesare ca să identifice exact necesitățile pasagerilor și le oferă cele mai bune variante, iar interacțiunea continuă chiar și după procurarea biletelor.

Ca orice motor de cautare, Zbor24, la orice search al unui posibil client, prezinta oferte pentre destinatia aleasa de la mai mult de 20 de furnizori de oferte de zbor, cu peste 600 de companii aeriene, ceea ce înseamnă că dispun de toate combinațiile posibile și existente de zbor. Daca o companie aeriana iti prezinta strict oferta ei pentru o destinatie, fiind nu doar stricta in materie de orar ci si cu un pret fix, Zbor24 iti da de ales dintr-o multitudine de oferte, date si preturi, existand in platforma bilete spre orice destinație din lume, de la toate companiile aeriene existente.

ZBOR24

Ca să fii ales pe piață, trebuie să vii cu servicii de calitate, care lipsesc în lista multor concurenți

  • Poate cel mai important lucru la Zbor24 este serviciul de relații cu clienții. Când cumperi un bilet de avion și pleci undeva, totul e minunat dacă decurge conform planului. Dar mulți dintre noi, cei care am zburat de foarte multe ori, știm că există nenumarate lucruri care pot merge prost și momente când ai nevoie de ajutor. Știm exact cât de mult așteptăm o persoană la telefon să ne ajute, de multe ori pentru 1Euro/minutul. Cum intrăm pe pagini de facebook, trimitem mesaje și așteptăm să ni se răspundă. Sau cum un email trimis urgent ramâne fără răspuns chiar și după ce ai trecut de mult timp de călătoria respectivă. Sunt inevitabile aceste greutăți și le știm. Tocmai de aceea, importanța acordată acestui serviciu este maximă aici. Poți lua legatura cu un operator de la Zbor24 prin WhatsApp, Messenger, telefon fix, instagram etc…Si 24/7 cineva o să iți raspundă! Repede!
  • Check-inul este un alt lucru important la orice zbor și de care multe companii se folosesc pentru a mai scoate o sumă din portofelul nostru. La Zbor24, politica este diferită. Ți se face automat check-inul în perioada de dinainte de zbor și îl primești pe adresa de email. Gratuit!
  • Platesti si primesti bani inapoi. Un fel de mile aeriene din portofelul unei companii aeriene, diferenta fiind ca poti folosi aceste puncte la orice zbor, cu orice companie aeriana, nefiind limitat la compania care te-a recompensat. Sistemul de recompensa incepe cu cei 25 de euro CADOU primiti in clipa in care ti-ai facut prima data contul si continua cu 1% recompensa din pretul fiecarui bilet cumparat. Poți să rezervi biletele pentru întreaga familie sau gașca de prieteni, dintr-un singur cont si astfel, vei deveni beneficiarul bonusului și vei aduna punctele bonus din fiecare rezervare.

https://www.facebook.com/Calatoriaperfecta/videos/683786243124644

 

Fiecare bilet de avion cumpărat, este un bilet catre o nouă aventură. Un bilet care îți dă posibilitatea să descoperi locuri si oameni noi sau să te intâlnești cu familia sau prietenii. Este doar primul pas pe care il faci atunci când vrei sa ajungi intr-un  loc drag sufletului tău. Și ar trebui sa fie doar o unealtă cu care să iți atingi destinația dorită. Pentru a fi sigur/ă că zborul cu avionul este partea placută din drum, alege Zbor24.ro.

Contact Zbor24

 

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.