Wizz Air zboara la Abu Dhabi

Wizz Air zboara la Abu Dhabi

Calatoriile in Emirate inseamna in primul si in primul rand Dubai iar Abu Dhabi este considerat ca un obiectiv turistic fiind foarte aproape. Nemeritat. Pentru ca Abu Dhabi este superb si are ce oferi turistilor. Daca pana acum erau zboruri strict spre Dubai, iata ca exista si spre Abu Dhabi.
 Wizz Air, a inaugurat primele zboruri de linie operate de Wizz Air Ungaria spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi.
wizz-air
Este un moment important în istoria Wizz Air, întrucât primele zboruri de la București și Budapesta au aterizat la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, și vor fi urmate
în septembrie de cursele de la Sofia, Katowice și Cluj-Napoca. Cu noile rute, Wizz Air va conecta aceste orașe europene interesante cu Abu Dhabi și va oferi nenumărate oportunități pentru pasagerii săi de a vizita acest oraș captivant și de a descoperi atracțiile sale culturale și turistice.
Inaugurarea s-a produs pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate a început la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare +zică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.