OFERTE SPECIALE

Salon de evenimente Empire Events

Salon de evenimente Empire Events

Am ales sa petrecem noaptea dintre ani la unul dintre cele patru saloane de evenimente Empire Events din Bucuresti. Unul dintre cele mai cunoscute locuri unde se pot realiza evenimente, Empire Events, pune la dispozitia celor ce isi doresc sa petreaca un eveniment sau sa organizeze patru saloane de evenimente in Bucuresti, aproape de Piata Obor. Fiecare adaptat nevoilor specifice oricarui eveniment.

EMPIRE EVENTS

Empire Eents se afla pe strada Popa Lazar, in apropierea pietei Obor, dispune de patru saloane cu diferite capacitati si aranjamente.

  • Salonul Venetian – capacitate 220 de locuri
  • Salon Empire – capacitate 250 de locuri
  • Salon Regal – capacitate 150 de locuri
  • Templul lui Dionysos – capacitate 150 de locuri
In functie de eveniment, indiferent daca este vorba despre nunta, botez,banchet, corporate, cocktail, beneficiati de pachete pentru servicii speciale, adaptate nevoilor fiecarui client astfel ca evenimentul tau isi gaseste locul aici. 

Salonul Regal a fost gazda noastra si noaptea dintre ani a trecut ca o clipa magica in compania muzicii live, a mancarurilor fine si a bauturilor de tot felul si mai ales a oaspetilor ce ne-au fost alaturi. Alaturi de muzica ce ne-a dus pe ringul de dans, mancarea fina ( exceptional gatit lupul de mare ) si bauturile din open barul disponibil ne-au intregit atmosfera si astfel ora de trecere dintre ani a adus pe langa sampania obligatorie, dorintele secrete pentru anul ce tocmai a inceput dar si voie buna tuturor.

Petrecerea de Revelion la salonul Regal de la Empire Events

Este importanta compania la o petrecere, oricare ar fi ea dar la fel de importante sunt si locatia si faciliatile oferite de aceasta, la fel de importante sunt si muzica, mancarea, bautura si felul in care esti tratat de gazde. Toate trebuie sa se imbine armonios si abia atunci poti spune ca a fost un eveniment reusit, ca ai petrecut o seara minunata si ca iti doresti sa revii.

Saloanele de la Empire Events au avut in noaptea dintre ani mesele pline si ringul de dans neincapator. Daca ar fi sa punem un punct comun al tuturor celor ce au petrecut aici, acesta ar fi zambetul. Am vazut doamne si domni ce dansau in alt salon si apoi reveneau in salonul unde aveau locurile la masa, doar pentru a dansa si acolo.

SALON-EVENIMENTE-EMPIRE-EVENTS

 

SALON-EVENIMENTE-EMPIRE-EVENTS

Revelionul la Empire Events are un sarm aparte. Oamenii care vin aici alaturi de tine, oamenii care te primesc aici iti fac clipele petrecute in noaptea dintre ani placute. Prieteniile se nasc fara greutate, zambetele se impart tuturor si atmosfera este una de petrecere grozava.

SALON-EVENIMENTE-EMPIRE-EVENTS

Empire Events

Empire Events nu este un loc doar pentru petrecerea de Revelion, ba chiar putem spune ca de fapt Empire Events este destinat evenimentelor cum sunt nuntile, botezurile sau petrecerile private. Insa Revelionul este seara in care saloanele isi dau examenul de sfarsit de an si il trec cu brio.

SALON-EVENIMENTE-EMPIRE-EVENTS

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.