LUMEA MARE

WIZZ AIR LANSEAZĂ NOUA SA RUTĂ DE LA BUCUREȘTI CĂTRE IZMIR

Descoperă minunile din Izmir

Izmir, un oraș care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern, este o destinație de vacanță ideală pentru familii, cupluri și prieteni. Cunoscut pentru coasta sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat și piețele vibrante, Izmir oferă o evadare pe tot parcursul anului pentru călătorii ce caută atât relaxare, cât și aventură. Fie că explorezi ruinele antice ale Efesului, te plimbi de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau te răsfeți cu delicioasa bucătărie turcească, Izmir promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este încântată să anunțe lansarea celei mai noi rute, de la București către Izmir. Această ultimă adiție este menită să îmbunătățească opțiunile de călătorie pentru pasagerii români, oferind o conexiune directă către una dintre cele mai captivante destinații din Turcia. Wizz Air va opera zboruri de la București către Izmir de trei ori pe săptămână, oferind un program convenabil care se adresează atât celor ce călătoresc pentru agrement, cât și pentru afaceri. Această nouă rută este unică pentru Wizz Air, exclusiv oferită călătorilor români din București, și subliniază angajamentul companiei aeriene de a-și extinde rețeaua și de a oferi mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor săi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a declarat: „Suntem încântați să lansăm noua noastră rută din București către Izmir, o destinație care ne completează perfect rețeaua în continuă creștere. Izmir este un oraș vibrant și divers, care oferă ceva pentru fiecare călător. Suntem încrezători că pasagerii noștri vor aprecia confortul acestei rute directe și experiențele interesante care îi așteaptă în Izmir.”

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.