LUMEA MARE

Relaxare la Spawellplus din hotelul Best Semiramis

Bine ați venit la Spawellplus din Puerto de la Cruz

Tenerife este supranumita “insula eternei primaverii” iar asta inseamna si faptul ca vremea este capricioasa. Uneori este foarte cald. alteori este mai puitn si nu e vreme de plaja sau piscina. O asemenea zi ne-a dus la Spawellplus din cadrul hotelului Best Semiramis. O experiență de spa, perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze și să-și revitalizeze corpul și mintea. Centru spa este echipat cu facilități de top și este proiectat pentru a oferi o evadare completă din stresul zilnic si ca o alternativa pentru zilele de vacanta.

Facilități premium pentru oaspeți exigenți

Spawellplus se mândrește cu o gamă variată de facilități, menite să răspundă tuturor nevoilor de relaxare și răsfăț:

 • Două Jacuzzi – Relaxarea într-un jacuzzi este una dintre cele mai plăcute moduri de a scăpa de tensiunea acumulată. Cele două jacuzzi disponibile la Spawellplus oferă o atmosferă intimă și reconfortantă, unde bulele fierbinți vă maschează corpul și vă induc o stare de bine profundă.
 • Piscină – Piscina spa-ului este un loc ideal pentru a vă revitaliza. Indiferent dacă preferați să înotați câteva lungimi de bazin sau doar să plutiți pe apă, piscina vă oferă o experiență răcoritoare și revigorantă. Apa incalzita este perfecta indiferent de temperatura de afara.
 • Sauna Umedă și Uscată – Saunele sunt renumite pentru beneficiile lor terapeutice. Sauna umedă și cea uscată de la Spawellplus ajută la detoxifierea organismului, îmbunătățind circulația sângelui și relaxând mușchii. Aceste facilități sunt perfecte pentru a vă elibera de stres și a vă îmbunătăți starea generală de sănătate.
 • Fântâna de Gheață – Fântâna de gheață este o caracteristică unică și revigorantă, ideală pentru a vă răcori după o sesiune de saună. Aplicarea gheții pe piele stimulează circulația și tonifică corpul, oferindu-vă o senzație de prospețime instantanee.
 • Dușurile Emoționale – Dușurile emoționale sunt o experiență multisenzorială, combinând jeturile de apă de diverse temperaturi și presiuni cu lumini și arome specifice. Aceste dușuri stimulează simțurile, oferind o senzație de revigorare și relaxare completă.
 • Masaj – Spawellplus oferă o gamă variată de masaje terapeutice și de relaxare, adaptate nevoilor fiecărui client. Terapeuți calificați utilizează tehnici diverse pentru a elibera tensiunea musculară, a reduce stresul și a promova o stare de bine generală.

O vizită la Spawellplus nu este doar un răsfăț pentru simțuri, ci și o investiție în sănătatea și bunăstarea voastra. Cu facilități premium și un ambient calmant, acest spa oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă reîncărca bateriile și pentru a vă simți revitalizat. Printre numeroasele beneficii ale petrecerii timpului în acest spa  se numără:

 • Reducerea stresului: Atmosfera calmantă și facilitățile de lux contribuie la reducerea nivelului de stres și la îmbunătățirea stării generale de bine.
 • Îmbunătățirea circulației: Jacuzziurile și saunele stimulează circulația sângelui, contribuind la o mai bună funcționare a organismului.
 • Detoxifiere: Saunele ajută la eliminarea toxinelor din corp, lăsându-vă cu o senzație de reînnoire și revitalizare.
 • Relaxare musculară: Căldura din saune și jacuzzi ajută la relaxarea mușchilor tensionați și la ameliorarea durerilor musculare.

SpawellPlus

spawellplus

Spawellplus din cadrul Hotelului Best Semiramis este locul ideal pentru cei care doresc să se relaxeze și să se reîncarce. Cu facilități de top, inclusiv jacuzziuri, piscină, saune, fântână de gheață, dușuri emoționale și masaje personalizate, acest spa oferă tot ce aveți nevoie pentru a scăpa de stresul zilnic și a vă simți revitalizat. Situat într-un mediu confortabil și accesibil, Spawellplus este perfect atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru vizitatorii externi. Pentru a vă bucura pe deplin de această experiență de răsfăț, vă recomandăm să faceți o rezervare în avans.

Cateva dintre preturile de aici:

 • SPA Circuit 90 minute – 25 de euro/2 persoane
 • Masaj – 20 de minute – 30 de euro
 • Tratament facial- 25 minute – 35 de euro
 • Body peeling – 25 de minute – 35 de euro

Indiferent dacă aveți nevoie de o pauză rapidă sau de un weekend de relaxare totală, Spawellplus vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi momente de neuitat într-o atmosferă prietenoasă și calmantă. Veniți și descoperiți cum o vizită aici vă poate transforma ziua într-o experiență de relaxare și bunăstare completă!

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.