DE STIUT!

Wizz Air lanseaza asistentul virtual Amelia

Wizz Air anunță lansarea asistentului virtual Amelia.

Noul asistent virtual WIZZ va îmbunătăți în continuare standardele în experiența clienților companiei și le va permite acestora să obțină cu ușurință informații despre zborurile lor, oferind în același timp informații generale utile publicului călător.

Noul software de asistență al Wizz Air a fost inspirat de către Amelia Earhart pionierul aviației americane, care a fost prima femeie aviator care a zburat singură peste Oceanul Atlantic. Wizz Air este o companie a incluziunii, a diversității și a oportunităților de carieră nelimitate și este un susținător înverșunat al egalității între sexe. Denumindu-și chatbot-ul după o femeie legendară, compania aeriană dorește să plătească tribut tuturor femeilor din sectorul aviației și să își arate angajamentul față de o industrie mai echitabilă din punctul de vedere al egalității de șanse între femei și bărbați.

În cadrul WIZZ credem într-un viitor în care toată lumea are posibilitatea să își valorifice potențialul. Facem eforturi pentru a ne dezvolta serviciile, pentru a îmbunătăți experiența clienților, pentru a ne motiva oamenii și pentru a sprijini comunitățile pe care le deservim.

Amelia, software-ul de asistență, este bucuroasă să răspundă la întrebări generale legate de  Covid-19, asistență specială, metode de plată, check-in, anulare voluntară, deplasare cu copii mici, servicii WIZZ (de ex. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, Seat Selection) și întrebări cu privire la alte câteva subiecte. Acest nou asistent virtual este gratuit pentru toată lumea și le permite clienților să afle informații rapid și ușor fără să interacționeze cu cineva, fără să comunice cu agenți prin e-mailuri sau prin telefon și fără să navigheze pe site-ul companiei. Conversația în timp real cu agenții este de asemenea, disponibilă și gratuită, în cazul în care clienții au întrebări care depășesc cunoștințele Ameliei.

Noi, Wizz Air, ne angajăm să dezvoltăm o experiență de comunicare mai bună prin intermediul chat-ului și pentru a realiza acest lucru avem nevoie ca publicul nostru să folosească chatbot-ul și să îl ajute să învețe și să se îmbunătățească în funcție de cererea și feedback-ul clienților. Funcția chatbot este disponibilă în prezent în limba engleză pentru un număr limitat de situații, cu toate acestea este lansată treptat pentru a acoperi un număr tot mai mare de subiecte pentru tot mai mulți clienți care vizitează wizzair.com. Pe lângă chatbot-ul nou lansat, agenții de chat live vor sprijini clienții cu răspunsuri la toate întrebările legate de zborurile și serviciile WIZZ, atât timp cât nu sunt necesare modificări ale rezervărilor care presupun plăți. Pentru solicitările care necesită plăți, Wizz Air oferă deja o serie de opțiuni de autogestiune direct din contul WIZZ precum și asistență din call-center.

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.