eTA Canada

eTA Canada

Canada este una dintre cele mai frumoase si interesante tari din lume. Am avut ocazia sa ajung acum 5 ani, atunci am fost sa vizitez cascada Niagara si Toronto. Mi -a placut foarte mult stilul canadienilor, sunt primitori si foarte educati. Am baut sirop de artar si am admirat frumoasa cascada, care iti taie respiratia. Pe atunci era nevoie de viza dar acum dupa cum stiti romanii nu trebuie sa mai plateascasi sa obtina viza pentru ca este free. Daca prindeti o oferta buna pentru avion cu restul se rezolva ieftin. Nu spun ca este o tara ieftina, nicidecum, dar este acceptabil. Merita sa mergeti intr-o vacanta si poate trageti o fuga si pana in America daca aveti viza. Ca a venit vorba de viza in articolul de astazi , va voi povesti cum sa faceti sa obtineti ETA Canada.

Sunt practic doua tipuri de viza. Viza de tara, cea pe care Canada a eliminat-o pentru Romania si viza eTA Canada pe care trebuie sa o obtina online toti cei care nu au nevoie de viza pentru Canada si ajung acolo cu avionul!
 Acest document este conectat electronic la pașaportul unui călător și va fi valabil până la 5 ani. În cazul în care ati avut viza dar aveți un pașaport nou, este necesar să obțineți din nou eTA.

ETA-Canada

Începând cu 15 martie 2016, toți cetățenii din țările scutite de viza necesara pentru a intra in Canada trebuie să solicite o autorizație electronică de călătorie sau un sistem eTA pentru a obține o aprobare prealabilă pentru călătoria în aceasta tara. Rezidenții permanenți din Canada și cetățenii SUA sunt cu toții scutiți de această cerință deci daca ai una dintre aceste doua cetatenii nu e nevoie sa citesti mai departe. 

Principalul obiectiv al acestui sistem eTA, este acela de a accelera mișcarea persoanelor scutite de viză și de a proteja America de Nord împotriva amenințărilor de securitate. De fapt, acest program este similar cu sistemul ESTA din SUA si este gandit pentru a garanta o abordare sigură de supraveghere Conform estimării guvernului canadian, procesul de preselecție va împiedica peste 50.000 de persoane străine inadmisibile, cum ar fi acei calatori care nu au bilet de zbor, cei care au cazier judiciar sau aplica fara documentele necesare pentru intrarea în Canada.

Se recomandă să depuneți cererea cu cel puțin 3 zile înainte. Pentru a fi eligibil pentru acest document, trebuie să aveți o adresă de e-mail și un pașaport valabil. După ce eTA a fost confirmată și aprobată, o veți primi prin e-mail. S-ar putea să alegeți să obțineți un eTA pe cont propriu sau să angajați un furnizor terț de servicii care să îl aplice pentru dvs. Cel mai bine este să trimiteți cererea dvs. de eTA imediat ce planificați o călătorie în Canada cu avionul. Odata aprobată, aceasta viza va fi valabilă timp de 5 ani sau până la expirarea pașaportului. Rețineți că trebuie să aveți întotdeauna o adresă de e-mail validă pentru a primi o confirmare eTA din partea guvernului canadian.

Regulile generale de intrare intr-o tara sunt de cele mai multe ori diferite de la tara la tara. Aceasta viza este una obligatorie pentru cetatenii romani printre alte nationalitati. Canada este o tara superba chiar daca este departe de Romania. Incepe sa fie descoprita de turisti si iubita de cei care o viziteaza. Cu orasele sale superbe si sigure, cu natura sa incredibila si spatiile uriase, Canada te asteapta sa o descoperi.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.