DE STIUT!

WIZZ AIR ANUNȚĂ DOUĂ NOI RUTE DIN ROMÂNIA CĂTRE DANEMARCA ȘI INSULELE CANARE

Wizz Air anunță  două noi rute din București către Gran Canaria (Insulele Canare), Spania și din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca, cu un zbor săptămanal sâmbătă pentru Gran Canaria și două zboruri săptămânale  miercuri și duminică pentru Billund.

Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie, iar către Gran Canaria pe 6 noiembrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicatiei pentru mobil.

Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Iași. Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă este primul zbor operat din România către insulă – demonstrând astfel preocuparea companiei aeriene de a oferi pasagerilor români zboruri spre destinații diversificate.

wizz air rute noi

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei  implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

CELE MAI NOI RUTE DIN BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA

RUTĂZILEPRIMUL ZBORDE LA
București – Gran Canariasâmbătă6 noiembrie 202139.99 EUR / 199 RON
Cluj-Napoca – Billundmiercuri, duminică31 octombrie 202124.99 EUR / 119 RON

Aceste două noi destinații sunt unice pentru cultura, natura și ospitalitatea lor. Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb și satele pitorești, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei și o destinație preferată de turiști pe tot parcursul anului. Orașul Billund găzduiește al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca și este un punct de atracție pentru divertisment în Europa, oferind atracții pentru toți membrii familiei

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.