Un Airbus A320 Pakistan s-a prabusit

Un Airbus A320 Pakistan s-a prabusit intr-un oras

Final dezastruos pentru un zbor de 90 de minute Avionul care a decolat de la Lahore trebuia să aterizeze pe aeroportul internațional Jinnah după o călătorie care durează în mod normal aproximativ 90 de minute.

Un Airbus A320 Pakistan International Airlines (PIA) care transporta 91 de pasageri și opt membri ai echipajului s-a prăbușit vineri într-o zonă rezidențială din apropierea orașului Karachi din sudul Pakistanului. Conform unor rapoarte, accidentul avionului a distrus mai multe clădiri și a ucis, de asemenea, mai multe persoane in oras.

Airbus A320 Pakistan

Nouăzeci și șapte de persoane au fost ucise și două au supraviețuit când zborul PK8303 de la Lahore s-a prabusit aproape de aeroportul internațional, a informat agenția de știri AFP, citând Ministerul Sănătății Sindh. În ciuda informatiilor oferite de un spital local care a raportat anterior că a primit cadavrele de oameni uciși pe teren, nu a fost dată nicio cifră oficială. Site-ul Dawn din Pakistan relatează că ministrul guvernului local Sindh, Syed Nasir Hussain Shah, a comandat pompierilor orașului să înceapă operațiunile de salvare la locul accidentului. De asemenea, forţele armatei pakistaneze a ajuns la faţa locului pentru a ajuta echipele de salvare.

Unul dintre supraviețuitori a fost Zafar Masood, șeful Băncii Punjab iar autoritatile au spus că a suferit fracturi, dar a fost „conștientă și a răspuns bine”cand a fost recuperat de la locul accidentului.   

PIA a declarat că controlul traficului aerian a pierdut contactul cu avionul chiar după 2:30 p.m. iar compania aeriană a promis o investigație completă, independentă, despre accident.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.