DE STIUT!

Wizz Air anunta rute noi

WIZZ AIR ANUNŢĂ DOUĂ RUTE NOI DIN BUCUREŞTI SPRE BILLUND ŞI HANOVRA

 Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare din România, anunţă astăzi două noi rute din Bucureşti spre Hanovra şi Billund cu începere din 13 şi 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marţi şi sâmbătă, respectiv luni şi vineri. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com şi pot fi rezervate cu preţuri începând de la 109 RON. ⃰

Billund

Este orașul de origine al Lego Group și este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Orașul este o destinație populară pentru turiști, în special pentru familiile cu copii. Din 2009  găzduiește, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracții și centru de activități acvatice. Mai multe  atracții turistice, printre care Givskud Zoo și Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă.

Hanovra

Este un oraș important din partea de nord a Germaniei, cu o populație de 518.000 de locuitori, și este cel de-al treisprezecelea ca mărime din țară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracții din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, și multe altele în oraș și în regiune. Prin anunțul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din rețeaua WIZZ.

wizzair

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI:

 

RuteZile de operareDată de începereTarife de la*
București – Hanovramarți, sâmbătă13 dec 2016109  RON
București – Billundluni, vineri16 dec 2016109  RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air, a declarat: Suntem încântați că anunțăm încă două noi rute atractive pentru clienții români. WIZZ este deja cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să identificăm oportunități de călătorie low-cost pentru clienții noștri, prin adăugarea, de această dată, a Danemarcei, a 18-a țară disponibilă din București la tarifele scăzute WIZZ, precum și Hanovra, cel mai nou aeroport din Germania deservit de companie și una dintre cele mai mari destinații de afaceri și de relaxare din această țară. Noile rute consolidează poziția de lider a WIZZ în România în condițiile în care ne păstrăm angajamentul de a le oferi pasagerilor o experiență superioară la bord, la cele mai mici tarife. Suntem nerăbdători să urăm bun venit numeroșilor vizitatori în țară și să transportăm și mai mulți călători români cu flota noastră modernă.”

Vesti bune pentru cei care vor sa mearga in aceste zone, recunosc ca inca nu am ajuns dar le trec pe lista pentru urmatoarele noastre proiecte fiind orase turistice de unde cred ca ne putem intoarce cu informatii pentru cititorii nostri. Spor la cumparare, acum puteti profita de preturile promotionale care sunt accesibile pentru toata lumea.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *