Violetta vine pe Arena Nationala

Violetta Live – un show impresionant pentru copii, la Arena NationalaVedetele Disney vor sustine un spectacol live impresionant pentru copii,
cum nu a mai avut loc pana acum in Romania

Pe 2 septembrie 2015, fanii Violetta din Romania vor avea sansa unica de a-si vedea artistii preferati interpretand live cele mai indragite melodii din sezoanele 1, 2 si 3 din serialul Violetta, la Arena Nationala. Soy Mi Mejor Momento, Euforia, Supercreativa, En Gira sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii romani le vor auzi in timpul concertului. In plus, spectacolul va include o trupa de noua dansatori foarte energici, o formatie de cinci instrumentisti, decoruri si lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante si costume uimitoare.


Actorii din Violetta au cucerit inimile audientei tinere din Romania in ultimii doi ani, serialul ocupand prima pozitie in intervalul orar in care este difuzat, in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Asadar, pentru V-loverii romani, sansa de a-si vedea personajele preferate live pe scena, in timpul concertului Violetta Live, va fi cu siguranta o experienta unica in viata.

Spectacolul va avea ca protagonisti vedetele din distributia originala a serialului – Martina Stoessel (Violetta); Jorge Blanco (Leon); Diego Dominguez (Diego); Facundo Gambande (Maxi); Mercedes Lambre (Ludmila); Candelaria Molfese (Camila); Samuel Nascimento (Broduey) si Alba Rico Navarro (Naty).

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.rosi www.eventim.ro. Daca doriti inca puteti prinde locuri bune la preturi accesibile, cu siguranta ca de fiecare data Violetta va face un spectacol impresionant pentru toti fanii ei.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?