EVENIMENTE

Vino in weekend sa vezi un spectacol cu cai!

Avanpremiera celui mai mare show ecvestru din Romania – Karpatia Horse Show

afis-karpatia-horse-show-2016-web

Duminica, in Parcul Herastrau va avea loc o super avanpremiera a celui mai mare show ecvestru din Romania – Karpatia Horse Show.

Pentru ca a venit toamna si drumurile noastre nu mai sunt atat de dese, multi dintre noi ramanem in Bucuresti dar tot ne dorim sa iesim din casa, va invitam la un show ecvestru in Parcul Herastrau la roata mare. Va asteptam impreuna cu familia ca sa va bucurati de compania cailor. Va asteptam sa vedeti demonstratii de dresaj, de sarituri si sa puneti intrebari. Copii sunt musafirii de seama si o sa beneficieze de toata atentia noastra!

INTRAREA ESTE LIBERA

Programul evenimentului.

  • Pregatirea cailor pentru show.
  • Demonstratie de dresaj acompaniata la pianina de Mara Eftimie.
  • Demonstratie de dresaj in tandem sustinuta fetele clubului WesternDream – Tandemul va fi acompaniat la pianina de Patricia Stoian.
  • Recital Patricia Stoian.
  • Demonstratie de sarituri peste obstacole.
  • Demonstratie de sarituri facuta de sportivele Club De Echitatie WesternDream
  • Turul de onoare al sportivilor pe acordurile Marsului lui Radetzky.

Pentru cel putin trei ore, copii si cei mari vor intra in lumea minunata a cailor de rasa.

frumusetea

Evenimentul din Herastrau este organizat de Equestrian Adventures si va fi prezentat de Florina Ioanid – Manager in cadrul firmei Equestrian Adventures.

Prezentatoarea evenimentului Florina Ioanid

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *