LUMEA MARE

Trei persoane își vor petrece o vacanta pe Stația Spațiala Internationala

Cum vor arata vacantele din viitor?

Vacantele din viitor vor fi mai luxoase? Sau poate mai departe de planeta noastră? Am tot văzut ca exista deja oferte pentru viitor pentru vacante pe stația orbitala sau planuri pentru construcția unui “hotel” pe orbita Pământului. Poate peste 20-30-50 de ani asemenea calatorii vor fi banale pentru nepoții noștri si își vor face planuri sa stea in imponderabilitate pentru 5 zile pe cine știe ce stație orbitala.

Deja unele locuri sunt in stadii finale de planificare si au chiar si imagini de prezentare. Trendul de calatorii in armonie cu natura pare ca se va păstra si in viitor si astfel tot ce va fi construit/folosit ca si locație de acomodare va fi prietenos cu mediul înconjurător. De la avioane care plutesc la yacht-uri moderne sau adevărate orașe plutitoare ce purifica apa pe care plutesc. Mai multe amănunte despre asemenea proiecte uimitoare găsiți pe site-ul devizitat.net.

port in larg

Iar daca credeți ca timpurile acelea sunt îndepărtate, ei bine aflați faptul ca nu mai departe de anul viitor, trei persoane își vor petrece o vacanta pe Stația Spațiala Internaționala. E adevărat ca este costisitoare ca preț, 55 milioane de dolari de persoana dar…mâine este aproape azi. Un pilot israelian, un investitor canadian si un multimilionar american vor pleca cu ajutorul Space X! Daca deja s-au gândit sa valorifice SSI nu e de așteptat ca in curând cineva sa construiască un  hotel pe orbita Pământului? Deja au facut-o! In 2019, compania californiană Gateway Foundation a prezentat planuri pentru un hotel în stilul unei nave de croazieră care ar putea pluti deasupra atmosferei Pământului, primul hotel în spațiu urmand să fie deschis în 2027, construcția preconizandu-se să înceapă în 2026

In călătoriile noastre am stat in multe locuri ciudate. De la un avion transformat in hotel in Suedia, la o nava ancorata ce era hotel in Stockholm, la un hostel cu capsule in Zagreb, casuta in copac la Ferma Dacilor si pana la cuburi personale in care ai loc doar sa dormi. Nimic nu e de neimaginat!

Ce v-ar plăcea vouă? Un vis ciudat si încă de neatins in ceea ce privește călătoriile… 

 

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.