LUMEA MAREROMANIA

Locuri mai puțin cunoscute in Romania

Locuri mai puțin cunoscute in Romania

Vara a trecut, litoralul oricare dintre el a fost ales a ramas amintire si dupa ce o sa treaca perioada asta de acomodare cu scoala si cu inceputul de toamna ne vom reintoarce la destinatiile de acasa. Mai ales in conditiile in care “valul 4” ne ameninta cu inchiderea sau blocarea granitelor. Ne adaptam si cu siguranta vom face ce am facut si anul trecut. Vom calatori in Romania cum am facut si anul trecut.

Problema care vine la pachet cu calatoriile in Romania este : unde sa mai mergem?

Avem atat de multe locuri superbe dar majoritatea sunt deja bifate si toata lumea cauta destinatii noi, locuri neumblate si diferite. Am gasit intamplator un articol care exact asta face. Prezinta locuri speciale din Romania, locuri putin cunoscute dar superbe.

Va invitam si pe voi sa il cititi si poate sa va alegeti una sau mai multe destinatii din ce prezinta ei.

Articolul il gasiti pe Alohotels.ro

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.