Târgul de Turism “VACANŢA” Constanţa 2016

11-13 martie 2016 – Târgul de Turism “VACANŢA” Constanţa

A VIII-a ediţie a Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa 2016, desfăşurat în perioada 11-13 martie 2016, la Maritimo Shopping Center. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNĂRII.
Afis

Permanent suntem preocupaţi să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor prin atragerea celor mai importanţi touroperatori din România, destinaţii turistice din România, Autoritatea Naţională pentru Turism, centre SPA, complexuri hoteliere de top, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, companii de transport etc. De aceea, încercăm şi până acum am reuşit să atragem noi segmente pe piaţă, ceea ce a trezit interesul constănţenilor pentru acest eveniment şi a impus continuarea organizarii Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa. Vă aşteptăm şi pe dumneavoastră sa fiţi alături de noi!

 Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., în calitate de expozanţi, care includ  tarife specialede tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare. 

 Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism “VACANȚA” Constanţa, ediţia de primavara 2016 fac parte: prezentări de oferte şi destinaţii turistice, programe de dezvoltare si promovare turistica, turism medical, de aventura si asa cum  am obişnuit publicul la ediţiile precedente, tombole cu premii – surpriză pentru vizitatori, iar lansarea oficială va avea loc vineri, 11 martie 2016, ora 12.00.

De aceea, vă propunem să fiţi alături de noi pentru a spori atractivitatea evenimentului cu oferta diversificată şi corectă de pachete turistice pentru vacantele verii 2016, precum si discounturi si oferte speciale, premii pentru tombole, etc. De asemenea, ne manifestăm deschiderea de a include orice alte acţiuni de marketing pe care le propuneţi pentru promovarea unei destinaţii de vacanţă!

Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2016 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă.

 Considerăm că, este oportun să oferim constănţenilor – una dintre cele mai importante pieţe – sursă de turişti din România, oferte pentru toate destinaţiile turistice (turism montan, turism de tratament, aventură, city break-uri, turism religios şi pelerinaje.

Facebook Comments

CalatoriaPerfecta

Calatoriaperfecta.ro este un proiect initiat de Pati si Dan, doi pasionati de calatorii. Am vizitat pana acum peste 50 de tari si ne place sa spunem ca lista ramane deschisa. Din fiecare calatorie surprindem cat mai multe detalii, informatii reale si imagini pentru voi. Va invitam sa intrati in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre. Calatoria perfecta exista! Haideti sa o descoperim impreuna.

Tu ce zici despre asta?